Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Heeswijkse Kampen

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Heeswijkse Kampen. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Heeswijkse Kampen op onderwerp:

  Maandag 23 april 2018

  Politie zoekt getuigen zware mishandeling
  Politienieuws
  Maandag 23 april 2018 om 19:13

  Cuijk - Zondagavond 22 april rond 22.50 uur vonden wij, in een appartementencomplex aan de Lavendel in Cuijk, een gewonde man . Hij zou eerder die avond tussen 22.35 en 22.50 uur mishandeld zijn. De 76-jarige man uit Cuijk is met ernstige verwondingen aan zijn hoofd opgenomen in het ziekenhuis. Wij zijn dringend op zoek naar getuigen van deze mishandeling.

  Cuijk » Cuijk » Heeswijkse Kampen

  Woensdag 4 februari 2015

  Politie houdt inbraakpreventieactie in Heeswijkse Kampen in Cuijk
  Politienieuws
  Woensdag 4 februari 2015 om 12:35

  Cuijk - De politie hield op dinsdag 3 februari 2015 een actie tegen woninginbraken in de Heeswijkse Kampen te Cuijk. Agenten en BOA's surveilleerden door de wijk en lieten 'witte voetjes' achter op inbraakgevoelige plekken. Het doel was inwoners bewust te maken van inbraakgevoelige situaties in en rond hun woningen. Denk hierbij aan openstaande ramen, deuren en poorten en kostbaarheden die van buitenaf zichtbaar zijn.

  Cuijk » Cuijk » Heeswijkse Kampen

  Woensdag 20 november 2013

  Getuigen tasjesroof gezocht
  Politienieuws
  Woensdag 20 november 2013 om 14:12

  Cuijk - Op woensdag 13 november is een 42-jarige vrouw uit Cuijk op de Wijnruit van haar tas beroofd. Dat gebeurde rond 16.15 uur toen de vrouw op een fiets op de Wijnruit reed.

  Cuijk » Cuijk » Heeswijkse Kampen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heeswijkse Kampen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?