Nieuws over Ermelo-Oost

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Ermelo-Oost. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Ermelo-Oost op onderwerp:

  Zondag 15 september 2019

  Vraag en antwoordlijst overleden vrouw Ermelo
  Politienieuws
  Zondag 15 september 2019 om 16:19

  Ermelo - Afgelopen woensdag vond er een heftig incident plaats aan de Magnolialaan in Ermelo. Een vrouw van 57 jaar kwam door een misdrijf om het leven. Haar 61-jarige man is aangehouden en wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw. We merken dat het incident veel impact heeft in de buurt. Ook hebben mensen vragen over wat er precies is gebeurd. Dat is heel begrijpelijk. Op veel vragen kunnen we op dit moment echter geen antwoorden geven. Hieronder hebben we een vraag en antwoordlijst gezet met vragen waar we wel antwoord op kunnen geven.

  Ermelo > Ermelo > Ermelo-Oost

  Vrijdag 13 september 2019

  Verdachte in onderzoek dode vrouw langer vast
  Politienieuws
  Vrijdag 13 september 2019 om 15:30

  Ermelo - De 61-jarige man uit Ermelo die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van zijn 57-jarige vrouw blijft langer vast zitten.

  Ermelo > Ermelo > Ermelo-Oost

  Donderdag 12 september 2019

  Politie start onderzoek naar overleden persoon
  Politienieuws
  Donderdag 12 september 2019 om 12:52

  Ermelo - De politie trof woensdagavond, omstreeks 22.00 uur, in een woning aan de Magnolialaan in Ermelo, het stoffelijk overschot aan van een persoon. De politie hield even later ter plaatse een 61-jarige man uit Ermelo aan. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van deze persoon. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.

  Ermelo > Ermelo > Ermelo-Oost

  Zaterdag 3 oktober 2015

  Politie zoekt fietser na uitwijkmanouvre
  Politienieuws
  Zaterdag 3 oktober 2015 om 10:28

  Ermelo - Zaterdagochtend heeft de politie een 37-jarige man uit Ermelo aangehouden voor het wegrijden na een verkeersongeval en rijden onder invloed. De automobilist werd door een getuige gevolgd en deze informeerde de politie over de rijrichting. Toen de politie achter de verdachte aanreed, vluchtte de bestuurder. Een fietser moest acuut uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De politie zoekt deze fietser voor het gestarte onderzoek.

  Ermelo > Ermelo > Ermelo-Oost

  Donderdag 20 november 2014

  Illegaal vuurwerk aangetroffen na tip; een aanhouding
  Politienieuws
  Donderdag 20 november 2014 om 09:32

  Ermelo - De politie heeft woensdagavond 19 november na een tip aan het Ribespad een partij illegaal vuurwerk in beslag genomen. De eigenaar is aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

  Ermelo > Ermelo > Ermelo-Oost

  Woensdag 27 augustus 2014

  Duo aangehouden voor groot aantal autovernielingen
  Politienieuws
  Woensdag 27 augustus 2014 om 10:09

  Ermelo - Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 27 augustus twee Ermeloƫrs aangehouden. Zij worden ervan verdacht een spoor van vernielingen te hebben aangericht. Autospiegels, autoruiten en zelf een ruit van een woning moesten het ontgelden. De twee zijn ingesloten voor verhoor.

  Ermelo > Ermelo > Ermelo-Oost

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement