Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Eikenderveld

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Eikenderveld. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Eikenderveld op onderwerp:

  Politie onderzoekt aantreffen gewonde man
  Woensdag 21 september 2016 om 14:37

  Heerlen - In een achtertuin van een woning aan de Stadhouderstraat in Heerlen is woensdagmiddag een gewonde man aangetroffen. De man vertelde dat hij is mishandeld door onbekenden.

  HeerlenEikenderveldEikenderveldMishandeling
  Aanhoudingen na insluiping bij bejaarde vrouw
  Zaterdag 7 november 2015 om 12:16

  Heerlen - De politie heeft vrijdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat ze met een list de woning van een 90-jarige bewoonster aan de Vorstenstraat waren ingeslopen en geld hadden gestolen.

  HeerlenEikenderveldEikenderveldDiefstal
  Verdachte steekpartij aangehouden
  Zondag 26 juli 2015 om 13:07

  Heerlen - De politie hield zondagmorgen een 17-jarige jongen uit Landgraaf aan. Hij wordt verdacht van de steekpartij waarbij op vrijdagnacht twee mannen gewond raakten.

  HeerlenEikenderveldEikenderveldSteekincident
  Twee gewonden bij steekpartij na onenigheid over verkoop telefoon
  Zaterdag 25 juli 2015 om 12:35

  Heerlen - Op de Burggraafstraat in Heerlen is een onenigheid over de verkoop van een telefoon geescaleerd in een steekpartij. Twee mannen uit Heerlen raakten daarbij gewond en zijn opgenomen in het ziekenhuis.

  HeerlenEikenderveldEikenderveldSteekincident
  Man aangehouden na aantreffen hennepkwekerij
  Donderdag 24 april 2014 om 11:32

  Heerlen - De politie heeft een man aangehouden nadat bij een zolderbrand in een flat door de brandweer een hennepkwekerij werd aangetroffen.

  HeerlenEikenderveldEikenderveldDrugs
  Twee mannen bekennen meerdere winkeldiefstallen
  Vrijdag 7 maart 2014 om 10:53

  Heerlen - Twee Roemeense mannen van 24 en 26 jaar oud zijn donderdagmiddag opgepakt voor winkeldiefstal. Het duo ging er vandoor en werd na een korte achtervolging aangehouden op de Eikenderweg.

  HeerlenEikenderveldEikenderveldDiefstal
  Man breekt scooters op school open
  Donderdag 21 november 2013 om 13:43

  Heerlen - Een Maastrichtenaar (23) die probeerde scooters open te breken is woensdagochtend aangehouden bij een middelbare school aan de Diepenbrockstraat in Heerlen. Hij bleek een van de eigenaren een klap te hebben verkocht en een tweede te hebben bedreigd.

  HeerlenEikenderveldEikenderveldMishandeling

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk