Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Essesteijn

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Essesteijn. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Essesteijn op onderwerp:

  Woensdag 1 februari 2017

  Alerte buurman voorkomt woninginbraak
  Politienieuws
  Woensdag 1 februari 2017 om 12:49

  Voorburg - Een bewoner aan de Populierendreef ontdekte dinsdagmiddag 31 januari een poging inbraak bij de woning van zijn buren en belde zijn buurvrouw. Zij alarmeerde direct de politie. Politieagenten hielden kort na de melding in de nabije omgeving twee verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij de poging woninginbraak.

  Leidschendam-Voorburg » Essesteijn » Essesteijn

  Vrijdag 2 december 2016

  Geen derden betrokken bij doden in Voorburg
  Politienieuws
  Vrijdag 2 december 2016 om 15:00

  Voorburg - De politie stelde woensdag 23 november een uitgebreid onderzoek in na de vondst van de lichamen van een man en zijn moeder aan de Klaverweide. Het onderzoek is inmiddels afgerond en heeft uitgewezen dat de man zijn moeder om het leven bracht alvorens zichzelf van het leven te beroven. Er zijn geen aanwijzingen dat hierbij derden betrokken zijn.

  Leidschendam-Voorburg » Essesteijn » Essesteijn

  Woensdag 30 april 2014

  Succesvolle actie 'Geef fietsdieven geen kans'
  Politienieuws
  Woensdag 30 april 2014 om 12:44

  Leidschendam/Voorburg - Met het mooie weer van de laatste dagen stappen veel mensen weer op de fiets. Een mooi moment om aandacht te besteden aan fietsdiefstal. Samen met de gemeentelijke Handhaving en voluntairs organiseerde de politie in de week van 22 t/m 28 april diverse acties.

  Leidschendam-Voorburg » Essesteijn » Essesteijn

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Essesteijn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?