Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Delfshaven

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Delfshaven. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Delfshaven op onderwerp:

  Woensdag 30 januari 2019

  ‘Nieuwe buren’ in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 30 januari 2019 om 13:49

  Rotterdam - Je denkt dat je nieuwe buren hebt en dat die een praatje met je willen maken. Ondertussen stelen zij je pinpas en pinnen daar honderden euro’s mee. Dit en meer in Bureau Rijnmond van donderdag 31 januari.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven

  Vrijdag 14 december 2018

  Drie aanhoudingen voor overval pizzeria
  Politienieuws
  Vrijdag 14 december 2018 om 20:55

  Rotterdam - Een pizzeria aan de Pieter de Hoochweg is vrijdag aan het begin van de avond overvallen door drie mannen met een mes. De medewerkster liep bij de overval een steekwond aan haar hand op. Korte tijd na de overval werden in de omgeving drie mannen aangehouden die voldeden aan het opgegeven signalement.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven

  Maandag 29 januari 2018

  Rechercheteam onderzoekt overlijden bejaarde dame
  Politienieuws
  Maandag 29 januari 2018 om 15:43

  Rotterdam - Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt het overlijden van een 89-jarige Rotterdamse die zondag 21 januari onwel in haar woning aan de Pieter de Hoochweg werd gevonden. Het rechercheteam onderzoekt of er sprake is van de gevolgen van een misdrijf of van een noodlottig ongeval. Alle tips die duidelijkheid kunnen geven zijn welkom.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven

  Woensdag 1 februari 2017

  Verkeerscontroles blijven nodig
  Politienieuws
  Woensdag 1 februari 2017 om 16:41

  Rotterdam, Barendrecht, Hoogvliet - Controle van het wegverkeer is nooit zonder resultaat, blijkt weer uit handhavingsacties van Team Verkeer van de politie in Rotterdam.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven

  Woensdag 31 augustus 2016

  Twee gewonden na steekincident Pieter de Hoochstraat
  Politienieuws
  Woensdag 31 augustus 2016 om 13:25

  Rotterdam - In de nacht van dinsdag op woensdag zijn bij een ruzie bij een café op de Pieter de Hoochstraat twee mannen gewond geraakt. Een 43-jarige Rotterdammer liep een snee in zijn voorhoofd op. Een Rotterdammer van 36 werd neergestoken. Hij raakte ernstig, maar niet levensbedreigend gewond.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven

  Woensdag 13 juli 2016

  Verdachte van steekpartij Voorstraat aangehouden
  Politienieuws
  Woensdag 13 juli 2016 om 20:21

  Rotterdam - De politie heeft woensdag 13 juli rond 17:00 uur een 46-jarige Rotterdammer aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident met dodelijke afloop dat 's morgens vroeg plaatsvond in de Voorstraat in Rotterdam.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven
  Slachtoffer steekincident overleden
  Politienieuws
  Woensdag 13 juli 2016 om 10:47

  Rotterdam - Het slachtoffer van een steekincident op de Voorstraat in Rotterdam is in het ziekenhuis overleden. Bij de politie kwam woensdag 13 juli 2016 om 03.30 uur een melding binnen dat er een gewonde man op straat lag. Direct gingen politiemensen hierheen.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven

  Zondag 27 april 2014

  Getuigen gezocht zware mishandeling
  Politienieuws
  Zondag 27 april 2014 om 14:18

  Rotterdam - Een 42-jarige man uit Spijkenisse is zaterdagavond op zijn weg van een café naar huis zwaar mis-handeld. De mishandeling vond waarschijnlijk plaats op de Kaaistraat ter hoogte van het Ganzegors waar hij is gevonden en geholpen door een onbekende man. De politie wil graag in contact komen met deze man en eventuele andere getuigen.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?