Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Delfshaven

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Delfshaven. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Delfshaven op onderwerp:

  Verkeerscontroles blijven nodig
  Woensdag 1 februari 2017 om 16:41

  Rotterdam, Barendrecht, Hoogvliet - Controle van het wegverkeer is nooit zonder resultaat, blijkt weer uit handhavingsacties van Team Verkeer van de politie in Rotterdam.

  RotterdamDelfshavenDelfshavenVerkeersovertreding
  Twee gewonden na steekincident Pieter de Hoochstraat
  Woensdag 31 augustus 2016 om 13:25

  Rotterdam - In de nacht van dinsdag op woensdag zijn bij een ruzie bij een café op de Pieter de Hoochstraat twee mannen gewond geraakt. Een 43-jarige Rotterdammer liep een snee in zijn voorhoofd op. Een Rotterdammer van 36 werd neergestoken. Hij raakte ernstig, maar niet levensbedreigend gewond.

  RotterdamDelfshavenDelfshavenMishandeling
  Verdachte van steekpartij Voorstraat aangehouden
  Woensdag 13 juli 2016 om 20:21

  Rotterdam - De politie heeft woensdag 13 juli rond 17:00 uur een 46-jarige Rotterdammer aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident met dodelijke afloop dat 's morgens vroeg plaatsvond in de Voorstraat in Rotterdam.

  RotterdamDelfshavenDelfshavenSteekincident
  Slachtoffer steekincident overleden
  Woensdag 13 juli 2016 om 10:47

  Rotterdam - Het slachtoffer van een steekincident op de Voorstraat in Rotterdam is in het ziekenhuis overleden. Bij de politie kwam woensdag 13 juli 2016 om 03.30 uur een melding binnen dat er een gewonde man op straat lag. Direct gingen politiemensen hierheen.

  RotterdamDelfshavenDelfshavenSteekincident
  Achtervolging in Rotterdam leidt tot aantreffen vuurwapen
  Maandag 21 maart 2016 om 12:57

  Rotterdam - De politie is op zoek naar een automobilist die op 18 maart bij een staandehouding door de politie hard wegreed en aan de agenten wist te ontsnappen. Zijn auto - met daarin een vuurwapen - werd korte tijd later teruggevonden.

  RotterdamDelfshavenDelfshavenWapenbezit
  Getuigen gezocht zware mishandeling
  Zondag 27 april 2014 om 14:18

  Rotterdam - Een 42-jarige man uit Spijkenisse is zaterdagavond op zijn weg van een café naar huis zwaar mis-handeld. De mishandeling vond waarschijnlijk plaats op de Kaaistraat ter hoogte van het Ganzegors waar hij is gevonden en geholpen door een onbekende man. De politie wil graag in contact komen met deze man en eventuele andere getuigen.

  RotterdamDelfshavenDelfshavenMishandeling

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk