Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Tytsjerk

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Tytsjerk. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Tytsjerk op onderwerp:

  Auto tegen gevel van woning
  Woensdag 26 maart 2014 om 08:09

  Tytsjerk - Een 23-jarige automobilist uit Tytsjerk heeft in de nacht van dinsdag op woensdag veel schade aangericht in zijn woonplaats. De man botste met zijn auto tegen een gevel van een woning aan het Noarderein. Vermoedelijk verkeerde de bestuurder onder invloed van alcohol.

  TytsjerksteradielTytsjerkTytsjerkDrankmisbruik
  Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed
  Zondag 9 maart 2014 om 11:20

  Tytsjerk - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs van een 20-jarige automobilist uit Tytsjerk ingevorderd na het rijden onder invloed van alcohol.

  TytsjerksteradielTytsjerkTytsjerkVerkeersovertreding

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tytsjerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk