Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Valkenswaard

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Valkenswaard. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Valkenswaard op onderwerp:

  Vrijdag 21 december 2018

  Minderjarige drugsdealertjes aangehouden
  Politienieuws
  Vrijdag 21 december 2018 om 16:52

  Valkenswaard - In Valkenswaard werd de afgelopen week een minderjarige jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van de handel in softdrugs. Eind november werd al een minderjarige jongen aangehouden.

  Valkenswaard » Valkenswaard

  Maandag 12 februari 2018

  Jongen gewond bij steekincident
  Politienieuws
  Maandag 12 februari 2018 om 12:45

  Valkenswaard - Afgelopen nacht is een 17-jarige jongen uit Mierlo in zijn rug gestoken. Dat gebeurde aan de Markt. De snel ter plaatse gekomen politie hield een 17-jarige jongen uit Valkenswaard als verdachte aan. Hij is ingesloten.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Centrum

  Dinsdag 16 januari 2018

  Verdachte brandstichting aangehouden
  Politienieuws
  Dinsdag 16 januari 2018 om 12:58

  Valkenswaard - De politie heeft vrijdag een 32-jarige man uit Valkenswaard aangehouden in het onderzoek naar een in brand gestoken auto in de Kerstroosstraat op 10 januari. De man is weer op vrije voeten maar blijft verdachte.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Het Gegraaf

  Donderdag 28 december 2017

  Verdachten van fraude gearresteerd
  Politienieuws
  Donderdag 28 december 2017 om 16:04

  Valkenswaard - De politie heeft woensdagmiddag 27 december twee mannen ter hoogte van de Markt en Peperstraat aangehouden als verdachte van online-fraude met een postpakket. Een van de agenten vorderde een fiets van een voorbijganger om de mannen te kunnen arresteren.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Centrum

  Maandag 20 november 2017

  Mannen opgepakt na gewelddadige woningoverval
  Politienieuws
  Maandag 20 november 2017 om 11:44

  Valkenswaard - De recherche pakte zondagmiddag een 34-jarige man uit Breda en een 29-jarige man zonder vast woonadres op in Breda en Zevenbergschen Hoek. De twee zouden betrokken zijn bij de zware mishandeling van een 33-jarige man uit Valkenswaard.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Geenhoven

  Woensdag 27 september 2017

  Verdachten poging inbraak aangehouden
  Politienieuws
  Woensdag 27 september 2017 om 14:15

  Maarheeze/Valkenswaard - Wij hielden woensdagochtend vroeg drie mannen aan in Valkenswaard en Waalre. De drie Eindhovenaren (19, 20 en 21 jaar) worden er van verdacht geprobeerd te hebben in te breken bij een tankstation in Maarheeze. De drie zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

  Valkenswaard » Valkenswaard

  Dinsdag 19 september 2017

  Dure auto en motorscooter in beslag genomen wegens onverklaarbaar vermogen
  Politienieuws
  Dinsdag 19 september 2017 om 16:02

  Valkenswaard - Vandaag is een 29 jarige verdachte uit de gemeente Valkenswaard aangehouden op verdenking van witwassen. Daarnaast zijn bij een woning aan de Lijsterbeslaan in Valkenswaard een Audi, een exclusieve motorscooter, een televisie, een gameconsole en een geldbedrag in beslag genomen. Uit onderzoek blijkt dat de eigenaar niet in staat is dit te bekostigen.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Het Gegraaf

  Dinsdag 5 september 2017

  Man opgepakt na bedreiging politie
  Politienieuws
  Dinsdag 5 september 2017 om 09:21

  Valkenswaard - De politie hield maandagavond 4 september kort na 19.00 uur op de Wollegrasstraat in Valkenswaard een 41-jarige man uit Rotterdam aan. Hij zou even daarvoor de politie ernstig hebben bedreigd.

  Valkenswaard » Valkenswaard

  Dinsdag 22 augustus 2017

  Overval op tankstation, twee daders ontkomen
  Politienieuws
  Dinsdag 22 augustus 2017 om 19:58

  Valkenswaard - Dinsdagavond 22 augustus iets na 18 uur was er een gewapende overval op een tankstation aan de Eindhovenseweg. Twee jongemannen met bivakmutsen kwamen de zaak binnen en bedreigden de shopmedewerkster. Ook waren er klanten in de shop. Er raakte niemand gewond.

  Valkenswaard » Valkenswaard

  Vrijdag 5 mei 2017

  Verdachte spullen gevonden in auto na aanrijding
  Politienieuws
  Vrijdag 5 mei 2017 om 13:56

  Valkenswaard en Waalre - Wij hielden donderdagochtend 4 mei een automobilist uit Wijchen aan nadat hij na een korte achtervolging een aanrijding veroorzaakte in Waalre. In zijn auto vonden we diverse spullen die wijzen in de richting van mogelijke productie van harddrugs.

  Valkenswaard » Valkenswaard

  Zaterdag 4 februari 2017

  Politie zoekt getuigen steekincident
  Politienieuws
  Zaterdag 4 februari 2017 om 10:34

  Valkenswaard - De politie hield zaterdag 4 februari rond 2.25 uur een 22-jarige man uit Valkenswaard aan in zijn woonplaats. De man wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident in een horecagelegenheid op de Markt eerder die nacht.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Centrum

  Vrijdag 13 januari 2017

  Vrouw aangehouden na steekincident
  Politienieuws
  Vrijdag 13 januari 2017 om 12:53

  Valkenswaard - De politie hield donderdagavond 12 januari 2017 in een woning in Valkenswaard een vrouw aan. Kort daarvoor werd in haar woning een gewonde man aangetroffen. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Centrum

  Zondag 14 februari 2016

  Verdachte mishandeling aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 14 februari 2016 om 15:02

  Valkenswaard - De politie hield zaterdag 13 februari rond 18.00 uur op Den Haas een 43-jarige man uit Nijmegen aan. Hij wordt er van verdacht een 52-jarige vrouw uit Valkenswaard mishandeld te hebben. De vriendin van de verdachte kreeg ruzie met de 52-jarige vrouw. De verdachte ging zich met de ruzie bemoeien en duwde de vrouw. Zij kwam daardoor ten val en viel door een ruit.

  Valkenswaard » Valkenswaard » Turfberg-Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Valkenswaard

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?