Airbnb kamers en woningen in postcodegebied 2225AA

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in postcodegebied 2225AA.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Appartement Boulevard Katwijk

  Dit Airbnb appartement in De Noord in Katwijk aan Zee is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kees die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Katwijk » Katwijk aan Zee » De Noord » 2225AA
  Katwijksehorizon

  Dit Airbnb appartement in De Noord in Katwijk aan Zee is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jan die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 123,00 euro.

  Katwijk » Katwijk aan Zee » De Noord » 2225AA
  Am Strand mit Hund

  Dit Airbnb appartement in De Noord in Katwijk aan Zee is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Petra die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 98,00 euro.

  Katwijk » Katwijk aan Zee » De Noord » 2225AA
  Appartement direct aan de Boulevard

  Dit Airbnb appartement in De Noord in Katwijk aan Zee is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kees die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 87,00 euro.

  Katwijk » Katwijk aan Zee » De Noord » 2225AA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Noord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?