Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in postcodegebied 4814BJ

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in postcodegebied 4814BJ.

    Dinsdag 10 oktober 2017

    Overnachten aan de singel, centrum op loopafstand

    Deze Airbnb kamer in Tuinzigt in Breda West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karen die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 50,00 euro.

    Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814BJ

    © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?