Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Geldrop-Mierlo

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Geldrop-Mierlo of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zaterdag 15 december 2018

  Overval AH Geldrop Eindhovenseweg

  Geldrop - Deze man wordt gezocht voor de overval op de AH in Geldrop die hij op maandag 10 december heeft gepleegd rond 19:55 uur. Wie (her)kent hem?

  Geldrop-Mierlo » Geldrop
  Gewelddadige straatroof op 86-jarige vrouw

  Geldrop - Wie herkent de jongeman op de beelden? Wij zoeken hem in verband met een gewelddadige tasjesroof waarbij het slachtoffer, een 86-jarige vrouw, hard op de grond viel en een flinke hoofdwond opliep.

  Geldrop-Mierlo » Geldrop

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geldrop-Mierlo

  Instellen

  Wijken in Geldrop-Mierlo

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?