Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Oosterhout

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Oosterhout of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 1 oktober 2018

  Auto-inbraken in de wijk Vlindervallei

  Oosterhout - In februari, maart, april en juli van dit jaar werd ingebroken in auto’s die stonden geparkeerd in de Vlindervallei in Oosterhout. Hierbij werden in het merendeel van de inbraken de navigatiesystemen weggenomen.

  Oosterhout

  Dinsdag 6 februari 2018

  Man gezocht

  Oosterhout - De man die we op de beelden zien wordt gezocht in verband met een lopend strafrechtelijk onderzoek.

  Oosterhout

  Vrijdag 5 januari 2018

  Pinpasfraude in Oosterhout

  Oosterhout - We laten in de uitzending weer een klassiek voorbeeld van shouldering zien, het afkijken van een pincode. Deze keer gebeurde dat op vrijdag 17 maart 2017 in een winkel op de Arendshof in Oosterhout.

  Oosterhout

  Dinsdag 7 november 2017

  Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc en pinpasfraude

  Oosterhout - Een 70-jarige vrouw is slachtoffer geworden van diefstal pinpas tijdens het winkelen in een supermarkt op de Keiweg in Oosterhout. Kort na de diefstal wordt met haar pinpas geld opgenomen bij een pinautomaat aan het Arendsplein in Oosterhout.

  Oosterhout

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oosterhout

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?