Gezochte personen in Uden

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Uden of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Man steelt elektrische fiets in Uden

  Uden - Een man steelt op vrijdag 19 juni nabij de Jumbo aan de Drossaard een elektrische fiets. De dief staat op beeld en wij zoeken hem.

  Uden
  Diefstal bromfiets

  Uden - De verdachte van de diefstal, van een bromfiets staat op camerabeeld. Wij willen graag weten wie deze man is!

  Uden

  Zaterdag 18 april 2020

  Plofkraak Uden

  Uden - We zijn op zoek naar getuigen en andere informatie van een plofkraak in Uden. Die werd gepleegd op de Rabobank aan de Promenade op vrijdagmorgen 3 april om 03:50 uur.

  Uden

  Dinsdag 7 april 2020

  Een woningoverval in Uden

  Uden - Op zondag 14 april 2019 vond er een woningoverval in Uden plaats. Drie mannen overvallen rond 23.00 uur een echtpaar. Zij zijn net thuis als er wordt aangebeld. Zodra de bewoner de deur opent, proberen drie mannen met bivakmutsen naar binnen te stormen.

  Uden

  Vrijdag 31 januari 2020

  Mishandeling bij de McDrive in Uden

  Uden - Toen drie jongens op 27 september 2019 rond middernacht met de auto de McDrive aan de Voskestraat inreden, zagen ze wat mannen wildplassen. Op dat moment waren ze met elkaar aan het lachen en maakten een filmpje van zichzelf. Hierop kwamen de wildplassers op de auto af en vroegen waarom ze hen aan het filmen waren. Toen ze zeiden dat ze hen niet hadden gefilmd, sloeg de sfeer om.

  Uden

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Uden

  Instellen

  Wijken in Uden

  Meer nieuws in Uden

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement