Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente Hillegom

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente Hillegom gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente Hillegom 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Hillegom

Gisteravond

Het eerste begin van Julianapark Hillegom
Binnenlands nieuws   9 uur en 12 minuten geleden

Hillegom – Stichting Julianapark, voortgekomen uit bewoners rondom het toekomstige Julianapark, heeft als doel de realisatie van het Julianapark. Een park voor jong en oud, een buurt ontmoetings...

Het weer zat niet mee bij de Waterspeeldag
Binnenlands nieuws   9 uur en 28 minuten geleden

Hillegom – De weergoden namen de waterspeeldag wel erg letterlijk dit jaar. Ondanks de regen vonden de honderden kinderen het toch een onwijs leuke middag....

Tijd voor een nieuwe kaart van Hillegom
Binnenlands nieuws   9 uur en 44 minuten geleden

Hillegom – Hillegom Marketing vond het tijd voor een nieuwe kaart van Hillegom. Een die speciaal is voor Hillegommers en de toeristen....

Gisteren

Woning Treslongstaete 8 Hillegom
Binnenkijken bij   12 uur en 49 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 2008 is Treslongstaete 8 te Hillegom. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 397.500.

Woning Prinses Irenelaan 25 Hillegom
Binnenkijken bij   12 uur en 52 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1956 is Prinses Irenelaan 25 te Hillegom. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 251m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 469.000.

112 melding Ambulance naar Stationsweg in Hillegom
112 melding   13 uur en 57 minuten geleden

Op 22 juni 2018 om 16:37 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Stationsweg te Hillegom.

Nieuw bedrijf meet me outside
Nieuw bedrijf   16 uur en 11 minuten geleden

De onderneming meet me outside is gevestigd op Juliana van Stolberglaan 1 te Hillegom en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

'Snel internet Hillegom voor iedereen wordt te duur'
Binnenlands nieuws   16 uur en 30 minuten geleden

De bewoners en bedrijven aan de Noorder Leidsevaart krijgen straks snel internet, maar om alle bewoners in het buitengebied aansluiten wordt volgens wethouder Anne de Jong te duur....

Nieuw bedrijf Eco wash, styling & detailing
Nieuw bedrijf   17 uur en 13 minuten geleden

De onderneming Eco wash, styling & detailing is gevestigd op Graaf Janlaan 25 te Hillegom en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Nieuw bedrijf Bombel Bouw
Nieuw bedrijf   18 uur en 17 minuten geleden

De onderneming Bombel Bouw is gevestigd op Albert Verweijlaan 50 te Hillegom en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?