Gezochte personen in provincie Drenthe

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Drenthe of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 5 augustus 2020

  Ernstig zedenmisdrijf Roden

  Roden - De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht op maandagmiddag 15 juni een jong meisje seksueel te hebben misbruikt in Roden.

  Noordenveld

  Dinsdag 11 februari 2020

  Winkelier geslagen bij poging winkeldieven aan te houden

  Assen - ASSEN – In een poging om twee winkeldieven aan te houden werd een winkelier met een voorwerp tegen zijn hoofd geslagen. Hij raakte hierdoor gewond.

  Assen

  Dinsdag 6 februari 2018

  Wie kent overleden Marcel Hoogerbrugge

  Hoogeveen - Op woensdag 20 december 2017 werd het levenloze lichaam van Marcel Hoogerbrugge gevonden in zijn huis aan de Dr. Anton Philipstraat gevonden. Het bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen. Maar wie was Marcel precies? We hebben hulp nodig om een goed beeld van hem te krijgen.

  Hoogeveen

  Donderdag 16 maart 2017

  Diefstal en pinnen met gestolen pinpassen

  Assen - De politie onderzoekt drie diefstallen van portemonnees en pinpassen. De diefstallen vonden op 10 oktober 2013, 2 november 2013 en op 6 juni 2013 in het centrum van Assen in de omgeving van het Mercuriusplein, vooral in winkels, plaats.

  Assen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement