Gezochte personen in provincie Drenthe

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Drenthe of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 17 oktober 2019

  Winkelier geslagen bij poging winkeldieven aan te houden

  Assen - ASSEN – In een poging om twee winkeldieven aan te houden werd een winkelier met een voorwerp tegen zijn hoofd geslagen. Hij raakte hierdoor gewond.

  Assen

  Dinsdag 26 februari 2019

  Overval Hollandscheveld 2015

  Hollandscheveld - In de nacht van 30 december 2015 op 31 december 2015 is er een woningoverval geweest aan de Langedijk in Hollandscheveld. Er is bij deze woningoverval geschoten. Wij startten gelijk een onderzoek maar dat heeft toen niet tot een aanhouding geleid. Doordat we nieuwe informatie hebben gekregen kunnen we verder met het onderzoek.

  Hoogeveen > Hollandscheveld
  Gewapende overval in woning

  Drouwenerveen - Een 38-jarige man raakte bij een gewapende overval in zijn woning aan de Zuideind in Drouwenerveen gewond. Drie daders met bivakmutsen en in het bezit van wapens drongen zijn woning binnen. Vanwege het gepleegde geweld en de ernst van het strafbare feit werd een rechercheteam (Team Grootschalige Opsporing) geformeerd. Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

  Borger-Odoorn > Drouwenerveen

  Dinsdag 6 februari 2018

  Wie kent overleden Marcel Hoogerbrugge

  Hoogeveen - Op woensdag 20 december 2017 werd het levenloze lichaam van Marcel Hoogerbrugge gevonden in zijn huis aan de Dr. Anton Philipstraat gevonden. Het bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen. Maar wie was Marcel precies? We hebben hulp nodig om een goed beeld van hem te krijgen.

  Hoogeveen

  Donderdag 16 maart 2017

  Diefstal en pinnen met gestolen pinpassen

  Assen - De politie onderzoekt drie diefstallen van portemonnees en pinpassen. De diefstallen vonden op 10 oktober 2013, 2 november 2013 en op 6 juni 2013 in het centrum van Assen in de omgeving van het Mercuriusplein, vooral in winkels, plaats.

  Assen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement