Gezochte personen in provincie Flevoland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Flevoland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zondag 17 mei 2020

  Vernielingen gemeentehuis Urk

  Urk - Op 15 februari, tussen 22.00 en 23.00 uur, pleegde een groep jongeren vernielingen aan het gemeentehuis op Urk. De politie is nog op zoek naar zeven verdachten en roept hen op om zich te melden op het politiebureau.

  Urk > Urk

  Maandag 4 mei 2020

  Schietpartij Markerkant Almere

  Almere - Bij een schietpartij op een parkeerterrein aan de Markerkant in Almere heeft in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 februari een schietpartij plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de verdachte.

  Almere

  Donderdag 30 april 2020

  Zwaar vuurwerk in brievenbus woning Lelystad

  Lelystad - Op 31 januari 2020 is een stuk vuurwerk in de brievenbus gedaan van een woonhuis aan de Griend in Lelystad. Deze is vervolgens tot ontploffing gekomen en heeft schade aangericht aan de woning en bewoonster, maar had nog ernstigere verwondingen kunnen veroorzaken.

  Lelystad

  Donderdag 9 april 2020

  Openlijke geweldpleging station Lelystad

  Lelystad - Op dinsdag 4 februari vindt er een mishandeling plaats op het Centraal Station in Lelystad. Wanneer een treinpassagier een man aanspreekt die achter hem aanloopt in de poortjes, ontstaat er een vechtpartij. Een tweede man komt aangerend en slaat vervolgens het slachtoffer zo hard dat hij botbreuken in zijn gezicht oploopt.

  Lelystad

  Maandag 6 april 2020

  Drie gewapende overvallen op Jumbo Almere

  Almere - In drie maanden tijd worden twee filialen van de Jumbo in Almere overvallen. Het lijkt in alle gevallen te gaan om dezelfde daders.

  Almere

  Donderdag 19 maart 2020

  Woningoverval Almere

  Almere - Aan de Annie M.G Schmidtweg in Almere heeft op zaterdagavond 15 februari een woningoverval plaatsgevonden. De verdachten zijn naar binnengedrongen en er is een worsteling geweest. Er is ook een steekwapen gebruikt tijdens de overval. De twee verdachten zijn nog voortvluchtig.

  Almere

  Woensdag 11 maart 2020

  Overval pizzabezorger Almere

  Almere - Op de Waalstraat in Almere moest op donderdagavond 13 februari een pizzabezorger onder bedreiging van een steekwapen zijn telefoon afstaan. De twee verdachten zijn er lopend vandoor gegaan. Een onderzoek is gestart.

  Almere
  Doorrijder Almere gezocht

  Almere - Bij een aanrijding tussen een scooter en een fietsster is een 67-jarige vrouw gewond geraakt. De scooter is na het ongeval doorgereden.

  Almere

  Dinsdag 10 december 2019

  Vuurwerkbom woning Urk

  Urk - In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 november is er een explosief, vermoedelijk een vuurwerkbom, door de brievenbus van een woning geschoven aan de Golfoploop op Urk. Het huis heeft grote schade opgelopen. De politie gaat er vanuit dat het vuurwerk moedwillig in het huis tot ontploffing is gebracht. Het is nog niet bekend hoe dat is gebeurd en het onderzoek is in volle gang. De bewoners van het huis raakten niet gewond.

  Urk > Urk

  Dinsdag 12 november 2019

  Drie mannen gijzelen en overvallen boerenechtpaar

  Zeewolde - Een boerenechtpaar uit Emmeloord werd op maandag 11 februari door drie gemaskerde mannen overvallen en gegijzeld. Het drietal ging ervanuit dat er op het erf aan de Hannie Schaftweg drugs lag verstopt.

  Zeewolde

  Vrijdag 27 september 2019

  Pinpasfraude Almere

  Almere - Op 29 en 30 juli 2019 is er meerdere malen geprobeerd te pinnen met een bankpas die kort daarvoor was buitgemaakt bij een woningoverval in Alkmaar.

  Almere
  Dader(s) steekincident Almere gezocht

  Almere - Het steekincident dat plaatsvond op 14 augustus op de Blekerstraat wordt vanavond, dinsdag 10 september, behandeld in Opsporing Verzocht. Wij willen kijkers vragen om hun tips in deze zaak door te geven!

  Almere

  Woensdag 12 juni 2019

  Diefstal uit bouwmarkt

  Dronten - Uit een winkel aan Het Weerijs in Dronten zijn zes thermostaten gestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Dronten

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement