Gezochte personen in provincie Flevoland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Flevoland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  MacBook gesloten bij Marktplaatsverkoop

  Almere - Tijdens een marktplaatsverkoop op de Lampjestraat in Almere werd een MacBook gestolen. Wie herkent de verdachte van de beelden?

  Almere
  Inbraak juwelier Bataviastad

  Lelystad - Op 5 april 2021 om 06.30 uur wordt er een inbraak gepleegd bij een juwelier in Bataviastad. Hierbij wordt voor meer dan anderhalve ton euro aan juwelen, sieraden, diamanten en goud gestolen.

  Lelystad
  Oudere man aan deur opgelicht

  Zeewolde - Een 87-jarige inwoner van Zeewolde werd aan zijn deur opgelicht door een nep-bankmedewerker. Er werd door een sluwe truc 3200 euro van zijn rekening gehaald. De recherche zoekt getuigen of camerabeelden om deze zaak op te lossen.

  Zeewolde
  Hennepkwekerij in woontoren Almere

  Almere - Maandag 7 juni is een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld aan de Verlengde Duinvalleiweg in Almere. De hennepkwekerij bevond zich in een appartement op de 11e verdieping van een woontoren. De politie doet onderzoek naar mogelijke verdachten. Tijdens de inval zelf waren er geen personen aanwezig.

  Almere

  Dinsdag 13 juli 2021

  Overval op Kruidvat Almere

  Almere - Vrijdagavond 9 oktober 2020 werd het Kruidvat aan het Plein in Almere Haven overvallen. Er kwamen twee overvallers rond 21.00 uur de winkel binnen. Ze dreigen met een vuurwapen en gingen er met geld vandoor.

  Almere

  Donderdag 24 juni 2021

  Twee autobranden op hetzelfde adres

  Zeewolde - In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 mei is in Zeewolde, in de omgeving van Krachtenveld, een auto in de brand gestoken. Op hetzelfde adres heeft op 14 april ook al een auto vlam gevat. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee autobranden.

  Zeewolde

  Dinsdag 4 mei 2021

  Stenengooier Urk - Huis Burgermeester

  Urk - Op woensdag 24 maart is het huis van de burgermeester op Urk bekogeld met een steen. De steen is gelukkig niet door de ruit gegaan, maar de burgermeester en zijn gezin zijn wel ontzettend geschrokken. Dit soort dingen mogen gewoon niet.

  Urk > Urk

  Dinsdag 6 april 2021

  Ingebroken in oliebollenkraam Almere

  Almere - Op 4 november 2020 werd er ingebroken in een oliebollenkraam aan de Jac. P. Thijsseweg in Almere. Niet alleen raakte daarbij de kraam beschadigd, ook is er een oliebollenmachine van ruim 10.000 euro gestolen.

  Almere

  Woensdag 31 maart 2021

  Straatroof omgeving Station Muziekwijk

  Almere - Vrijdagavond 26 februari werd een 18-jarige jongen beroofd van zijn oordoppen en geld. Op het Strawinskypad werd hij rond 21.00 uur tegengehouden door twee mannen die hem daarna beroofd hebben. De politie komt graag in contact met de vrouw op die fiets die tijdens de straatroof voorbij reed.

  Almere

  Vrijdag 19 maart 2021

  Gezocht: man die vlees probeert te stelen en geweld gebruikt om te ontsnappen

  Almere - Op donderdag 25 februari valt het een medewerker op van een supermarkt aan de Korte Promenade in Almere dat er een man wel heel erg veel vlees in zijn tas stopt. Ze ziet hem ook nog een paar blikjes pakken. De medewerkster vindt het opvallend en besluit de man te volgen en hem op te wachten bij de kassa.

  Almere

  Woensdag 17 februari 2021

  Diefstal uit tankstation Lelystad

  Lelystad - Op 23 februari is er ingebroken in het tankstation op de Schroefstraat in Lelystad rond half twee 'nachts. Twee jonge mannen stelen voor meer dan 4500 euro aan sigaretten. De jongens hebben een scooter bij zich, breken een zijdeur in, glippen de winkel in en gooien de rookwaar in een laken of een deken en vluchten weer op de scooter. Herken jij de twee verdachten? Heb je informatie over de zaak of is er onlangs rookwaar aan je aangeboden? Help ons en bel met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000

  Lelystad

  Woensdag 21 oktober 2020

  Winkeloverval Almere

  Almere - Op woensdagochtend 26 augustus heeft er om 09:10 uur in een supermarkt aan de Meistraat in de Seizoenenbuurt in Almere een overval plaatsgevonden. Heftige overval, want het personeel werd bedreigd met een behoorlijk groot mes. We zijn nog op zoek naar de dader. We hopen dat mensen de verdachte herkennen en ons hierover willen contacten. Ook als ze andere informatie hebben die van belang kan zijn in het onderzoek.

  Almere

  Woensdag 30 september 2020

  Jongen van 13 beroofd Almere

  Almere - Op het Atletiekpad ter hoogte van de kruising met het Vrijheidspad is vrijdagmiddag 28 augustus omstreeks 13.10 uur een 13-jarige jongen beroofd van zijn gouden ketting. De gewaarschuwde politie zocht de omgeving nog af naar de drie verdachten, maar trof ze niet meer aan.

  Almere

  Donderdag 24 september 2020

  Dodelijk steekincident Almere

  Almere - De politie heeft op zaterdag 15 augustus drie verdachten aangehouden voor een ernstig geweldincident met dodelijke afloop aan de Breskensweg in Almere. Daar is een man in de nacht van 14 op 15 augustus uit Almere om het leven gekomen. De politie is nog op zoek naar bruikbare camerabeelden.

  Almere

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement