Gezochte personen in provincie Friesland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Friesland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 21 oktober 2021

  Wie herkent deze twee pinners?

  Heerenveen - Heerenveen - Een vrouw uit Heerenveen werd maandagmiddag 26 juli het slachtoffer van WhatsAppfraude.

  Heerenveen

  Dinsdag 6 juli 2021

  Politie onderzoekt brandstichtingen Harlingen [update 22 juni 2021]

  Harlingen - De politie in Noordwest-Fryslân is op zoek naar mensen met informatie over een reeks branden in Harlingen. Sinds januari 2019 is er in Harlingen op verschillende plaatsen brand gesticht. Zo werden er bijvoorbeeld meerdere auto’s en een scootmobiel in de brand gestoken en werd er meerdere keren brand gesticht bij woningen en ook bij het ziekenhuis. Deze branden hebben veel impact op de inwoners van Harlingen. De politie en het Openbaar Ministerie doen er alles aan om de dader(s) te vinden. Er hadden zwaargewonden kunnen vallen – of zelfs erger. Gelukkig is dit niet gebeurd.

  Harlingen

  Maandag 19 april 2021

  Diefstal portemonnee en bankpas

  Heerenveen - HEERENVEEN- Twee dieven zagen kans om de portemonnee van een bejaarde man te stelen. Met de bankpas die in de portemonnee zat werden grote geldbedragen opgenomen.

  Heerenveen

  Woensdag 16 december 2020

  Bejaarde dame in zorginstelling bestolen van pinpas!

  Leeuwarden - LEEUWARDEN – Op zondag 30 augustus werd een pinpas gestolen uit de tas een 90-jarige vrouw. Met de bankpas werden grote geldbedragen opgenomen in Leeuwarden en Groningen.

  Leeuwarden

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement