Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in provincie Friesland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Friesland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Politie zoekt dader brandstichting Moskee Drachten

  Drachten - DRACHTEN – Op zaterdag 10 februari werd er omstreeks 03.46 uur brand gesticht bij de moskee, Imam Abd Al-Aziz Ibn Baaz, aan de Langewyk 133 in Drachten. De verdachte vluchtte hierna in de richting van het parkeerterrein Tjallingahiem te Drachten. Na onderzoek bleek dat de brand vermoedelijk is aangestoken met behulp van een brandbare vloeistof. Ook werd er een ruit ingegooid.

  Smallingerland » Drachten

  Woensdag 4 april 2018

  Bij inbraak keukenapparatuur gestolen

  Heerenveen - Op 28 februari omstreeks 02.00 uur werd er ingebroken in een bedrijf aan de Kuper in Heerenveen. De bewakingscamera maakte opnames van twee personen die een deur openbraken en naar binnen gingen.

  Heerenveen

  Dinsdag 13 maart 2018

  Belangrijke getuigen gezocht na dodelijk steekincident

  Leeuwarden - Leeuwarden – In het onderzoek naar het dodelijk steekincident op het Jacobijnerkerkhof wil het onderzoeksteam in contact komen met een vier onbekende getuigen. Het steekincident vond plaats op dinsdagavond 10 oktober 2017.

  Leeuwarden

  Dinsdag 6 maart 2018

  Aankoop muntrollen met gestolen pas

  Leeuwarden - De politie onderzoekt de diefstal van een bankpas van een bezoeker van het ziekenhuis in Leeuwarden. Op 20 december omstreeks 14.30 uur werd hier de pinpas gestolen van een 54-jarige inwoner van Menaam.

  Leeuwarden

  Woensdag 21 februari 2018

  Politie zoekt getuigen overval supermarkt

  Leeuwarden - LEEUWARDEN – De politie is op zoek naar twee overvallers van een supermarkt aan de Wilgenstraat in Leeuwarden. Deze vond vrijdagavond 12 januari rond 21 uur plaats.

  Leeuwarden

  Dinsdag 13 februari 2018

  Overval slijterij Leeuwarden

  Leeuwarden - De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van een tot nu toe onbekend gebleven man die op 1 september 2017 een overval pleegde in een slijterij van een supermarkt aan de Van Loonstraat in Leeuwarden.

  Leeuwarden

  Woensdag 7 februari 2018

  Overval tankstation Heerenveen

  Heerenveen - Heerenveen– De politie is op zoek naar de overvaller van een tankstation aan het Burgemeester Kuperusplein in Heerenveen. Deze vond dinsdagavond 16 januari rond 20.45 uur plaats.

  Heerenveen

  Donderdag 25 januari 2018

  Inbrekers verdreven door mist!

  Gorredijk - Op donderdag 12 oktober 2017, omstreeks 02:15 uur, werd ingebroken in een Tankstation in Gorredijk. Een mistapparaat voorkwam dat de voorraad sigaretten werd gestolen.

  Opsterland » Gorredijk

  Maandag 22 januari 2018

  Gokkasten opengebroken in cafe

  Sint Nicolaasga - Bij een inbraak in een cafe in Sint Nicolaasga werden de gokkasten opgebroken en de inhoud meegenomen. De bewakingscamera filmde de inbrekers.

  De Fryske Marren » Sint Nicolaasga » Sint Nicolaasga
  Bejaarde dame bestolen van pinpas

  Heerenveen - De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van een man die met een gestolen pas geld pinde van de rekening van een bejaarde vrouw.

  Heerenveen
  Politie zoekt zakkenrollers

  Heerenveen - De politie zoek de identiteit of verblijfplaats van zakkenrollers die op dinsdag 5 december 2017 actief waren in het centrum van Heerenveen en kans zagen de portemonnee van een inwoonster van Heerenveen te stelen.

  Heerenveen
  Brandstichting

  Leeuwarden - De mannen op deze foto worden verdacht van het in brand steken van een opslagruimte aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden in de nacht van 9 op 10 maart 2017. Een van de verdachten heeft mogelijk een link met Rotterdam. Vanwege tactische redenen kunnen we niet delen hoe dat precies uit onderzoek is gebleken.

  Leeuwarden

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk