Gezochte personen in provincie Friesland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Friesland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 16 september 2020

  Overval koerier

  Leeuwarden - LEEUWARDEN – In de vroege ochtend van zaterdag 30 mei werd een bezorger van lachgas vlak voor het afleveren van een bestelling overvallen en van zijn portemonnee beroofd.

  Leeuwarden

  Vannacht

  Brandstichting auto's Handhaving Leeuwarden

  Leeuwarden - LEEUWARDEN – In oktober 2019 en februari 2020 werden dienstauto’s van de Handhaving in Leeuwarden in brand gestoken. Bewakingscamera’s maakten opnames van de daders. Door de beelden van de bewakingscamera te publiceren wil de politie met informatie van het publiek achter de identiteit van deze brandstichter(s) komen!

  Leeuwarden

  Donderdag 13 augustus 2020

  Zware mishandeling Sneek

  Sneek - SNEEK - Op zondag 2 augustus werden twee mannen, een 28-jarige inwoner uit Utrecht en 28-jarige inwoner uit Amsterdam, op de Looxmagracht door een groep jongeren aangevallen. De Utrechter werd geslagen en in het water gegooid.

  Sôdwest-Fryslân > Sneek

  Dinsdag 24 maart 2020

  Wie weet meer over overlijden Karin Grijpstra

  Koarnjum - Zondagochtend 23 februari rond 09.00 uur vonden we in Koarnjum, in het water aan De Wier, het lichaam van Karin Grijpstra, een 55-jarige inwoonster van datzelfde dorp.

  Leeuwarderadeel > Zuid

  Woensdag 6 november 2019

  Verdachte van oplichting en identiteitsfraude

  Beetsterzwaag - De man op de foto haalde op 16 april j.l. een tv op bij een afhaalpunt in Beetsterzwaag. Deze tv was besteld via een account van een vrouw uit Gorredijk. Zij had echter niets besteld.

  Opsterland > Beetsterzwaag
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement