Gezochte personen in provincie Zuid-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zuid-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Wie is de onbekende man die een kind probeerde mee te nemen?

  Rotterdam - Op vrijdag 13 september heeft een onbekende man een 4-jarig jongetje van het schoolplein proberen te halen. Wie is deze man? Kijk mee naar de compositietekening.

  Rotterdam
  Wie herkent overvallers supermarkt Korenbloem?

  Papendrecht - Die woensdag 27 november 2019 rond 18.50 uur overvielen twee gewapende en gemaskerde mannen een winkel op de hoek van de Korenbloemstraat en Goudsbloemstraat. Ze bedreigden de medewerker die achter de kassa zat en eisten geld.

  Papendrecht > Papendrecht
  Politie zoekt getuigen van schietpartij op man en vrouw in Dordrecht

  Dordrecht - Een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Sliedrecht zijn gisteravond zwaar gewond geraakt, toen zij op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht werden neergeschoten. Twee personen op een scooter openden het vuur op het stel. De politie zoekt getuigen.

  Dordrecht
  Straatroof Van de Wateringelaan Voorburg

  Voorburg - Op zaterdag middag 5 oktober wordt een 31-jarige inwoonster van Voorburg terwijl zij in de Van Egmondestraat ter hoogte van de Van de Wateringelaan loopt beroofd van haar tas.

  Leidschendam-Voorburg
  Woningoverval Kornoeljelaan Gouda

  Gouda - Op maandag 13 januari rond 18.00 uur heeft er in een woning aan de Kornoeljelaan in Gouda een woningoverval plaats gevonden, door twee mannen.

  Gouda
  Zwaar vuurwerk door brievenbussen Leiden

  Leiden - Op zondag 26 januari rond 05.25 uur wordt er door de brievenbus van een woning aan de Paul Krugerstraat in Leiden een brandend zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid.

  Leiden
  Babbeltruc Scheveningen

  Scheveningen - Twee onbekende vrouwen hebben zich op dinsdagmiddag 11 februari rond 15.15 uur toegang verschaft tot een appartement aan het Palaceplein in Scheveningen.

  's-Gravenhage > Scheveningen
  Beroving Boergoensevliet Rotterdam-Zuid

  Rotterdam - Wie herkent de twee jongens die worden verdacht van het stelen van een mobiele telefoon? De verkoop via Markplaats verloopt helemaal anders. Eén stapt in de auto van het slachtoffer en bedreigt hem uiteindelijk met een vuurwapen, waarna het duo met het mobieltje vlucht richting Kromme Zandweg. Zoals op de foto is te zien, draagt één van de verdachten een opvallend geel jack. Wie herkent hem of de andere jongeman?

  Rotterdam

  Donderdag 26 maart 2020

  Overval slijterij

  Leiden - Op vrijdag 28 februari rond 21.35 uur is aan de Hooigracht in Leiden een slijterij overvallen.

  Leiden
  Wie herkent deze autospiegeldief

  Hoek van Holland - In de nacht van dinsdag 28 januari 2020 op woensdag 29 januari 2020 werden in Hoek van Holland autospiegels verwijderd van twee verschillende voertuigen, vermoedelijk door de bekabeling door te knippen. Van beide diefstallen zijn er beelden beschikbaar, waarop de verdachte te zien is.

  Rotterdam > Hoek van Holland

  Vrijdag 13 maart 2020

  Grootschalige winkeldiefstal

  Leerdam - Op woensdag 25 september aan het begin van de middag steelt een man bij het Kruidvat aan de Kerkstraat in Leerdam een grote hoeveelheid Biodermal gezichtsverzorgingsproducten en Oral-B opzettandenborstels.

  Leerdam > Leerdam

  Maandag 9 maart 2020

  Zware mishandeling Wateringen

  Wateringen - Op donderdag 1 augustus 2019, na de wielerronde van Wateringen werd een 35-jarige man zwaar mishandeld.

  Westland > Wateringen

  Dinsdag 10 maart 2020

  Woningovervallers Klaproosstraat Spijkenisse gezocht

  Spijkenisse - Op dinsdag 11 februari, om ongeveer 21.00 uur werd een echtpaar in hun woning aan de Klaproosstraat overvallen.Twee overvallers drongen de woning binnen en bedreigde de man en zijn vrouw met veel geweld. Het echtpaar raakte daarbij gewond. De woning werd vervolgens door de twee daders doorzocht. Zij namen enkele telefoons en sieraden mee. Hierna verlieten beiden de woning en lieten daarbij het echtpaar ontredderd achter.

  Nissewaard

  Donderdag 27 februari 2020

  Wie herkent deze fietsendief?

  Rotterdam - Zaterdag 26 oktober rond 16.15 uur is er op de Siciliëboulevard een zwarte elektrische fiets gestolen, van het merk Stella Vicenza. De verdachte staat op camera. Herkent u hem?

  Rotterdam

  Dinsdag 25 februari 2020

  Zakkenrollerij Alphen aan den Rijn

  Alphen aan den Rijn - Op vrijdag 29 november rond 13.45 uur wordt een 82-jarige man het slachtoffer van een zakkenrollerij.

  Alphen aan den Rijn

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement