Gezochte personen in provincie Zuid-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zuid-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Wie herkent de drie inbrekers in Krimpen?

  Krimpen aan den IJssel - In de avonden van 21 en 23 januari 2019 werd er, door vermoedelijk drie dezelfde daders, geprobeerd in te breken bij twee woningen in Krimpen aan den IJssel. Eén woning aan de Jan Steenstraat en de andere aan de Lansing. Bij beide pogingen werd getracht om de deur met breekijzers te forceren, wat niet lukte. Bij de inbraak aan de Lansing laten de daders de twee breekijzers achter. De politie is op zoek naar de drie mannen en vraagt hulp van getuigen.

  Krimpen aan den IJssel » Krimpen aan den IJssel
  Identiteitsfraude Zoetermeer

  Zoetermeer - Twee mannen is het gelukt om de identiteit van iemand te stelen en op diens naam dure spullen te bestellen. Het slachtoffer deed aangifte van identiteitsfraude.

  Zoetermeer
  Diefstal boot en buitenboordmotor Zoetermeer

  Zoetermeer - Op donderdagmiddag 18 april wordt er onder de ogen van een botenverkoper aan de Voorweg in Zoetermeer een boot met buitenboordmotor gestolen.

  Zoetermeer
  Daders gezocht overval Esso tankstation Rotterdam

  Rotterdam - Vrijdag 16 november, even na 22.00, komt een donker geklede man uit de bosjes uit de richting van de parkeerplaats bij de Adriaan de Jongstraat, Rotterdam-IJsselmonde. Hij loopt de winkel van tankstation Esso aan de Adriaan Volkerlaan binnen, bedreigt de 19-jarige medewerkster met een zwart vuurwapen en eist geld. De jonge vrouw schrikt enorm en overhandigt hem de kassalade. Daarna rent hij weg, richting dezelfde bosjes waar hij uit kwam, en durft de medewerkster de politie te bellen.

  Rotterdam
  Politie zoekt getuigen van overval op bejaard echtpaar

  Rotterdam - Vrijdagmorgen 19 oktober op klaarlichte dag overviel een onbekende man op de Rotterdamse Multatulistraat een bejaard echtpaar dat net terugkeerde van een griepprik. Alle informatie die de politie helpt in het onderzoek is welkom!

  Rotterdam
  Woninginbraak Lekkenburg Gouda

  Gouda - In de periode tussen maandag 18 maart 00.30 uur en 08.00 uur is er ingebroken in een woning van een 93-jarige mevrouw aan de Lekkenburg in Gouda.

  Gouda
  Woninginbraak Johan de Wittlaan Gouda

  Gouda - Op woensdag 3 april wordt er in een woning tussen 02.00 uur en 06.30 uur bij een 87-jarige mevrouw aan de Johan de Wittlaan in Gouda ingebroken

  Gouda
  Woninginbraak Goudseweg Gouda

  Gouda - In de periode tussen dinsdag 19 maart 23.00 uur en woensdag 20 maart 07.00 uur is er in een woning aan de Goudseweg ingebroken.

  Gouda
  Woninginbraak Bodegraafsestraatweg Gouda

  Gouda - In de periode tussen vrijdag 8 februari en vrijdag 15 februari heeft er een woninginbraak plaats gevonden in een woning aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda.

  Gouda

  Dinsdag 14 mei 2019

  Woninginbraak Voorweg Noorden (Gemeente Nieuwkoop)

  Noorden - Op woensdag 23 januari tussen 07.45 en 22.00 uur, heeft er een woninginbraak in een woning aan de Voorweg in Noorden plaats gevonden.

  Nieuwkoop
  Inbraak dierenambulance Leiden

  Leiden - In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 april, tussen 02.00 en 04.00 uur is er een inbraak gepleegd bij de dierenambulance, welke is gelegen aan de Robijnhof in Leiden. Bij deze inbraak is er een geldkistje en een laptop weggenomen.

  Leiden
  Inbraak bedrijfspand Leiden

  Leiden - Op dinsdag 2 april heeft er een inbraak bij een bedrijf aan de Schipholweg in Leiden plaats gevonden.

  Leiden
  Politie zoekt getuigen in onderzoek fatale brand Hilledijk

  Rotterdam - Op 29 april heeft de politie een 54-jarige Rotterdammer aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de fatale brandstichting, waarbij op zaterdagmiddag 13 april de 27-jarige Robert Hendrix uit Rotterdam om het leven kwam. De verdachte zit vast, de politie komt graag nog in contact met mensen die meer informatie hebben over wat er in het pand aan de Hilledijk gebeurde.

  Rotterdam

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?