Gezochte personen in provincie Zuid-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zuid-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Wie heeft er meer informatie over het overlijden van de 55-jarige Capellenaar?

  Capelle aan den IJssel - Op vrijdag 28 mei startte de politie een groot onderzoek na het aantreffen van een 55-jarige dode Capellenaar in zijn woning aan de Kringdans. De politie is dringend op zoek naar meer informatie, getuigen en camerabeelden.

  Capelle aan den IJssel
  Overval supermarkt Zoetermeer

  Zoetermeer - Op woensdag 3 november rond 19.45 uur kwam er een man de supermarkt binnen welke is gelegen aan de Petuniatuin in Zoetermeer.

  Zoetermeer
  15.000,- beloning voor gouden tip dodelijke mishandeling

  Rotterdam - Oudjaarsavond 2020 vindt in een woning aan de Sumatralaan in Rotterdam-Katendrecht een ruzie plaats. Een toen 42-jarige man raakt daarbij ernstig gewond. Hulpdiensten vinden hem zwaargewond, liggend in de portiek. Hij blijkt hersenletsel te hebben opgelopen en belandt in het ziekenhuis. Daar komt hij nooit meer uit. Anderhalf jaar later op 8 juni 2021 overlijdt hij alsnog.

  Rotterdam
  Diefstal uit schuur Honselersdijk

  Honselersdijk - Op donderdag 12 augustus vond er een inbraak plaats in een schuur gelegen aan de Van der Goesstraat in Honselersdijk.

  Westland > Honselersdijk
  Aanranding Leiden

  Leiden - Op zaterdag 7 augustus heeft er in een woning aan de Rosenburch in Leiden een aanranding van een oudere mevrouw plaats gevonden.

  Leiden

  Woensdag 24 november 2021

  Bankhelpdeskfraude Voorburg

  Voorburg - Op dinsdag 24 augustus is een inwoner van Leidschendam- Voorburg het slachtoffer geworden van bankhelpdeskfraude.

  Leidschendam-Voorburg

  Vannacht

  Woninginbraak Voorburg

  Voorburg - Op zondag 29 augustus rond 21.15 uur horen bewoners van een woning gelegen aan de Rozentuin in Voorburg een hard geluid.

  Leidschendam-Voorburg

  Dinsdag 16 november 2021

  Beroving Leiden

  Leiden - Op woensdagavond 15 september 2021 rond 23.30 uur, zitten twee jongens op een bankje aan het Galgewater in Leiden.

  Leiden

  Dinsdag 23 november 2021

  Wie schoot 45-jarige man neer in 1e Schansstraat?

  Rotterdam - In de nacht van 14 op 15 oktober 2021 klinken in de 1e Schansstraat in Rotterdam twee schoten. Ze worden afgevuurd op een 45-jarige Rotterdammer, die op dat moment net in zijn auto is gestapt. Hij wordt geraakt, maar overleeft het. Van de dader ontbreekt ieder spoor.

  Rotterdam

  Vrijdag 19 november 2021

  Gewelddadige dood 72-jarige Berkhouter

  Berkhout - Op maandag 14 juni jl. is rond 14:00 uur in zijn woning aan het Oosteinde in Berkhout het lichaam aangetroffen van de 72-jarige Sjaak Groot. Na onderzoek is vastgesteld dat het slachtoffer is neergeschoten en aan zijn verwondingen is overleden. Het meest aannemelijke scenario is dat dit gebeurde toen een aantal personen probeerde de woning binnen te dringen om een overval te plegen.

  Lisse > Berkhout > Berkhout

  Donderdag 18 november 2021

  Brandstichting Leiden

  Leiden - Op donderdag 23 september rond 22.15 uur kreeg de politie een melding van een brand bij een woning aan de Zoeterwoudsesingel in Leiden.

  Leiden

  Dinsdag 16 november 2021

  Wie is de verdachte van een babbeltruc die 19.000 euro afhandig maakte?

  Rotterdam - Op dinsdag 27 juli dacht een bewoner van Rotterdam Overschie gebeld te worden door zijn bank, de ABN AMRO bank. Uiteindelijk bleek dit niet de bank te zijn, maar een oplichter. Hierdoor is het slachtoffer 19.000 euro kwijt. Weet u wie deze verdachte van deze babbeltruc is?

  Rotterdam

  Donderdag 11 november 2021

  Wisseltruc goudverkoop Wassenaar

  Wassenaar - Op woensdag 14 juli 2021 krijgt een goudinkoop winkel aan de Langstraat in Wassenaar bezoek van twee mannen.

  Wassenaar
  Wie weet meer over dodelijk schietincident Schiltmanstraat

  Rotterdam - Maandagavond 11 oktober ging een beroving op de Putsebocht vooraf aan een dodelijk schietincident op de Schiltmanstraat in de wijk Bloemhof op Rotterdam Zuid. Daarbij kwam de 20-jarige Roncherello uit Rotterdam om het leven.

  Rotterdam

  Woensdag 10 november 2021

  Steekincident Voorhout

  Leiden - Op zaterdag 18 september rond 00.15 uur vond er een steekincident plaats op de Kerkzicht in Voorhout.

  Leiden

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement