Gezochte personen in provincie Zuid-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zuid-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Wie schoot er op bruine Kia Rio op de Melanchthonweg?

  Rotterdam - Op maandagavond 7 september 2020 rond 22.15 uur werd een bruine Kia Rio beschoten op de Melanchthonweg. Wie weet wie de schutter is? Heeft u meer informatie over dit schietincident? Vul het tipformulier in of bel.

  Rotterdam
  Diefstal spiegelreflex camera

  Rijswijk - Op dinsdag 2 juni rond 16.10 uur, heeft er in een winkel aan de Prins Willem Alexander Promenade in Rijswijk een diefstal van een spiegelreflex camera plaats gevonden.

  Rijswijk
  Beroving Vollenhovenkade (Roomburgerpark) Leiden

  Leiden - Op 29 september 2020 tussen 21.15 uur en 21.30 uur vond een beroving plaats op de Van Vollenhovenkade (Roomburgerpark) in Leiden.

  Leiden
  Winkeloverval Binnenwatersloot

  Delft - Twee mannen met messen overvielen vrijdag 21 augustus 2020 omstreeks 17.50 uur de winkel Used Products aan de Binnenwatersloot in Delft.

  Delft
  Diefstal uit bedrijf Schipluiden

  Schipluiden - Op woensdag 26 augustus rond 04.30 uur heeft er in een bedrijf aan de Rijksstraatweg in Schipluiden een inbraak gepleegd.

  Midden-Delfland > Schipluiden
  Diefstal auto Oegstgeest

  Oegstgeest - Op woensdagavond 29 juli rond 17.30 uur heeft er in de Morsebellaan in Oegstgeest een diefstal van een personenauto plaats gevonden.

  Oegstgeest > Oegstgeest
  Overval woning Delft

  Rijswijk - Op woensdag 22 april rond 16.30 uur heeft er in een woning aan de Admiraal Helfrichsingel in Rijswijk een overval plaats gevonden.

  Rijswijk
  Dodelijke Schietpartij Clazina Kouwenbergzoom

  Rotterdam - Een team van twintig rechercheurs onderzoekt de fatale schietpartij van vrijdagavond 5 juni rond 22.15 uur waarbij een 58-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Het team is op zoek naar omwonenden en getuigen die wellicht meer weten over deze zaak. Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk deze soms ook lijkt, is welkom.

  Rotterdam
  Wie is de 2e verdachte van woninginbraak Hindersteinstraat?

  Rotterdam - Een inbraak donderdagochtend bij een gezin in Rotterdam-Beverwaard zorgde voor groot verdriet en grote publieke verontwaardiging. Inbrekers namen behalve een aantal waardevolle spullen ook iets onbetaalbaars mee: een laptop met harde schijf met daarop foto’s van een recent overleden kindje. Een verdachte is aangehouden, wie is de tweede?

  Rotterdam
  Welke overvallers bedreigden kind met vuurwapen?

  Rotterdam - Twee mannen belden donderdagavond, 17 september, aan op de Dr. de Visserstraat. Een kind van 11 dat de deur opendeed, werd bedreigd met een vuurwapen. Ze drongen binnen en namen spullen mee. De vrouw wist met de kinderen naar buiten te vluchten. De politie doet een dringende oproep aan getuigen om zich te melden in de hoop dat we deze gewetenloze daders kunnen pakken.

  Rotterdam
  Winkeldiefstal parfum

  Leerdam - Op woensdag 5 juni rond 13.10 uur stelen een man en vrouw een grote hoeveelheid geurtjes uit de Etos aan het Europaplein in Leerdam. Ze vullen een tas met de parfumflesjes en lopen er vervolgens de winkel mee uit. De buit heeft een waarde van meer dan 700 euro. Op bewakingsbeelden is te zien hoe het duo te werk is gegaan. De politie zoekt mensen die dit stel kennen of meer informatie hebben over de diefstal.

  Leerdam > Leerdam

  Gisteren

  Diefstal uit garage Maasland

  Maasland - Op woensdag 26 mei rond 04.00 uur, heeft er in een garage aan Het Ambacht in Maasland een inbraak plaats gevonden.

  Midden-Delfland > Maasland
  Dodelijk steekincident de De Colignystraat Delft

  Delft - Op dinsdag 1 september rond 14.15 uur is een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft neergestoken.

  Delft

  Maandag 12 oktober 2020

  Man ontzet met geweld winkeldievegge in Zuidplein

  Rotterdam - Een vrouw steelt een fles parfum bij de ICI Paris in winkelcentrum Zuidplein. Medewerksters van de winkel houden haar samen met een beveiliger aan. Terwijl zij in het kantoortje van de winkel wachten op de politie, komt een man de vrouw met geweld bevrijden. Tijdens hun vlucht slaat de man een andere beveiliger neer in de nabijgelegen metrohal. De politie is zowel op zoek naar de winkeldievegge als de man die de beveiliger heeft mishandeld.

  Rotterdam
  Inbraak kantoor Gouda

  Gouda - Op maandag 13 januari rond 17.25 uur wordt er door twee personen ingebroken bij de Goudse Praktijk gelegen aan de Elizabeth Wolffstraat in Gouda.

  Gouda

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement