Gezochte personen in provincie Zuid-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zuid-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Straatroof Voorburg

  Voorburg - Op vrijdag 11 oktober 2019 liep het slachtoffer in de Van Wassenaerstraat in de richting van de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg.

  Leidschendam-Voorburg
  Vermissing 51-jarige vrouw

  Leiden - Karin Heemskerk uit Leiden is sinds zondag 27 oktober vermist.

  Leiden
  Mishandeling Leidens Ontzet

  Leiden - Op donderdag 3 oktober 2019 omstreeks 23:30 uur tijdens het Leidens Ontzet heeft er een zware mishandeling cq. openlijk geweldpleging plaats gevonden in het Gangetje te Leiden.

  Leiden
  Steekincident Leidens Ontzet

  Leiden - Op vrijdag 4 oktober 2019 omstreeks 02:00 uur vond er een steekincident plaats op de Haarlemmerstraat ter hoogte van de Schapensteeg in Leiden.

  Leiden
  Overval supermarkt Leiden

  Leiden - Op woensdag 2 oktober 2019 rond 20.10 uur werd supermarkt Hoogvliet aan de Philipsburgstraat in Leiden door een gewapende man overvallen.

  Leiden
  Wie beroofde man van zijn tas op Gouvernestraat?

  Rotterdam - Op zondagavond 25 augustus rond 22:30 uur liep het slachtoffer in de Gouvernestraat op weg naar huis. Opeens kreeg hij een duw in zijn rug en werd hij door drie mannen beroofd van zijn tas. De politie roept getuigen op zich te melden.

  Rotterdam
  Woningoverval Boskoop

  Boskoop - Op woensdag 21 augustus 2019 rond 04.00 uur dringen drie gemaskerde mannen een woning aan het Laag Boskoop in Boskoop binnen en bedreigen een bejaard echtpaar met een vuurwapen.

  Alphen aan den Rijn > Boskoop

  Dinsdag 5 november 2019

  Beschieting kapperszaak Rijswijk

  Rijswijk - Op vrijdag 30 augustus 2019 gaat omstreeks 02:12 uur een inbraak alarm af bij kapperswinkel 'Empire Barberz' gevestigd aan de Lindelaan in Rijswijk.

  Rijswijk

  Dinsdag 29 oktober 2019

  Diefstal sieraad Delft

  Delft - Op woensdag 18 september, werd in Delft een man aangehouden voor de diefstal van een scooter.

  Delft

  Maandag 28 oktober 2019

  Diefstal babyvoeding AH Zoetermeer

  Zoetermeer - Op donderdag 15 augustus 2019, worden er twaalf blikken Nutrilon babypoeder uit de Albert Heijn aan de Middelwaard in Zoetermeer gestolen.

  Zoetermeer

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Inbrekers KFC Binnenwegplein gezocht

  Rotterdam - Op zaterdag 31 augustus wordt de bedrijfsleider van de Kentucky Fried Chicken onaangenaam verrast als hij via de achteringang van zijn restaurant op het Binnenwegplein naar binnen wil gaan. De deur staat open en de vuilnisbakken, die hij echt de voorgaande avond had binnen gezet, staan buiten. Ook binnen staat de deur open en nog vervelender, de deur van de kluis ook. Er blijkt een geldbedrag te zijn weggenomen.

  Rotterdam

  Maandag 21 oktober 2019

  Nieuwe beelden van man die agent bewusteloos sloeg

  Rotterdam - De politie laat in Opsporing Verzocht nieuwe beelden zien die een getuige maakte van de confrontatie tussen een Rotterdamse agent en een aantal boze bruiloftsgasten.

  Rotterdam
  Politie zoekt schutters Poolsterplein

  Rotterdam - Wie zijn de schutters die op dinsdag 10 september op het Poolsterplein bij het Alexandrium schoten losten? Vanavond in Opsporing Verzocht worden er beelden getoond en een reconstructie van de carjacking.

  Rotterdam

  Donderdag 17 oktober 2019

  Groot onderzoek naar schietpartij Nieuwe Binnenweg

  Rotterdam - Zondagavond raakte een man zwaargewond tijdens een schietincident op de Nieuwe Binnenweg. Of de kogels voor hem bedoeld waren, is nog onderwerp van onderzoek. De politie heeft de gewonde man aangehouden evenals twee andere mannen. De politie heeft een groot onderzoeksteam opgestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

  Rotterdam

  Dinsdag 15 oktober 2019

  Welke mannen overvielen ouder echtpaar Vinkenstraat?

  Rotterdam - Een ouder echtpaar is op dinsdag 26 februari 2019 overvallen in de woning door 2 daders. Omstreeks 21:10 uur werd er op het raam geklopt dat aan de voorzijde zit. Voor de deur staat een man die zegt een brief te hebben voor de bewoner. Als het slachtoffer de voordeur opent, wordt hij gelijk door de man tegen zijn keel geslagen waardoor hij achterover valt. Op de grond ontstaat vervolgens een worsteling tussen het slachtoffer en dader 1. De dader drukte de mond van het slachtoffer dicht zodat hij niet kon gillen en gaf hem 4 tot 5 vuistslagen tegen het hoofd. Tijdens de worsteling hoorde het slachtoffer dader 1 spreken met een tweede dader. Het slachtoffer heeft dader 2 niet gezien, die liep meteen naar de kelder die onder de trap is gelegen.

  Rotterdam

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement