Gezochte personen in provincie Zuid-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Zuid-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Politie zoekt straatrovers Ahoy

  Rotterdam - Op zondag 26 januari, om ongeveer 15:00 uur liep een dan 15 jarige jongeman op het Voorplein van het Ahoy complex in Rotterdam Zuid. Hier werd hij omsingeld door een groep jongens. Eén van hen trok de mobiele telefoon bij de aangever uit zijn handen en rende weg. Een aantal andere jongens hadden een groot mes in hun handen.

  Rotterdam
  Wie is deze man bij metrostation Delfshaven?

  Rotterdam - Op 6 december 2019 is er een man in zijn woning aan de Mathenesserdijk overvallen en is zijn laptop meegenomen. De twee hadden een afspraak gemaakt via marktplaats om bij de verkoper thuis zijn laptop te bekijken.

  Rotterdam
  Welke mannen beroofden 10-jarig jongetje?

  Spijkenisse - Met zijn step ging hij vanaf het skatepark aan de Hadewychplaats naar huis afgelopen donderdag. Twee jongens van ongeveer 19 jaar hielden hem tegen en eisten z’n step. Ze schopten en trapten het mannetje en verdwenen met zijn stuntstep van 220,- euro in de richting van de scouting aan de Drogendijk. De politie zoekt de twee lafaards.

  Nissewaard
  Diefstal spiegelreflex camera

  Rijswijk - Op dinsdag 2 juni rond 16.10 uur, heeft er in een winkel aan de Prins Willem Alexander Promenade in Rijswijk een diefstal van een spiegelreflex camera plaats gevonden.

  Rijswijk
  Woningoverval Zevenkampse Ring in Rotterdam

  Rotterdam - Op 18 februari 2020 overvielen twee mannen een 31-jarige vrouw in haar woning aan de Zevenkampse Ring. Ze bedreigden de vrouw met de dood en dreigden ook haar - nog geen zes weken oude - baby te doden.

  Rotterdam
  Woningoverval Doornenburg Hillegom

  Hillegom - Op maandag 16 maart rond 15.20 uur belt een man met een oranje werkjas aan bij een woning aan de Doornenburg in Hillegom. In de woning zijn op dat moment een moeder en haar twee jonge kinderen

  Hillegom
  Diefstal goederen uit parfumeriewinkel

  Wassenaar - Op zaterdag 25 april zag een medewerker van een parfumeriewinkel aan de Langstraat in Wassenaar, dat de producten in het schap van L'oreal producten plotseling leeg was, dit terwijl hij deze de vorige avond had aangevuld.

  Wassenaar
  Overval op KPN winkel in Schiedam

  Schiedam - Op donderdag 17 oktober 2019 iets voor 21:00 uur overviel een man de KPN winkel in de Nieuwe Passage in Schiedam. Hij staat op beeld. Wie herkent hem?

  Schiedam
  Mogelijk twee keer zelfde dader bij overvallen snackbar Oude Watering

  Rotterdam - Een snackbar aan de Oude Watering in Rotterdam-Zuid is mogelijk twee keer door de zelfde dader overvallen. De eerste overval vond plaats op donderdag 30 januari, de tweede overval precies een week later op 6 februari. De politie zoekt de dader.

  Rotterdam
  Zware mishandeling Scheveningen

  Scheveningen - Op Zaterdagavond 13 juni rond 22.30 uur heeft er op de Strandweg een zware mishandeling plaats gevonden.

  's-Gravenhage > Scheveningen
  Diefstal uit garage Maasland

  Maasland - Op woensdag 26 mei rond 04.00 uur, heeft er in een garage aan Het Ambacht in Maasland een inbraak plaats gevonden.

  Midden-Delfland > Maasland
  Aantreffen sieraden Wassenaar

  Wassenaar - Bij een onderzoek naar meerdere woninginbraken in Wassenaar zijn bij een verdachte verschillende van diefstal afkomstige voorwerpen en sieraden aangetroffen. In de uitzending worden beelden getoond van deze sieraden en goederen.

  Wassenaar
  Politie zoekt overvaller tankstation Dordrecht

  Dordrecht - Woensdagochtend 18 december overviel een gemaskerde man een tankstation aan de Merwedestraat in Dordrecht. De dader ging er zonder geld vandoor.

  Dordrecht
  Diefstal fiets Nootdorp

  Nootdorp - Op vrijdag 15 mei rond 11.45 uur heeft er in het winkelcentrum Parade op de Galop in Nootdorp een fietsendiefstal plaatsgevonden.

  Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp

  Zaterdag 11 juli 2020

  Heftige woningoverval Ridderkerk

  Spijkenisse - Zaterdag 8 februari vond er een heftige woningoverval plaats in Ridderkerk. Een in Post-NL verkleedde man stormde samen met een andere man rond het middaguur een woning aan de Reijerweg binnen en bedreigden en mishandelden de bewoonster en gingen er met een fikse buit vandoor. De politie komt graag met mensen in contact die meer weten over de verdachten. Alle informatie is welkom.

  Nissewaard

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement