Wat gebeurt er in Utrecht

Vannacht

112 melding Brandweer met grote spoed naar Laan van Vollenhove in Zeist
112 melding   1 uur en 4 minuten geleden

In de nacht van zaterdag op zondag 18 april 2021 om 04:21 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Laan van Vollenhove te Zeist.

Sfeerimpressie Opening Zonnepark TSN Groen Houten
Video   1 uur en 11 minuten geleden

 

schipper
Video   1 uur en 12 minuten geleden

 

Vrolijke vlinder pop up kaart!
Video   1 uur en 12 minuten geleden

 

Gezocht persoon Man komt te hulp en wordt mishandeld
Gezocht persoon   1 uur en 17 minuten geleden

Een man die op maandag 17 februari vanaf het Griftpark naar zijn huis loopt, komt op de Willem van Noortstraat langs een groepje jongens dat mot met elkaar heeft. Eén van de jongens wordt belaagd en de Utrechter komt tussenbeide. "Ik hoorde geschreeuw. Er waren jongens, zo leek het, aan het vechten met één jongen. Al gauw leek het serieus en ben ik naar ze toe gehold", zo vertelt het slachtoffer. Kort daarna blijkt dat de jongens helemaal geen ruzie met elkaar hebben en ze keren zich tegen hem.

Gezocht persoon Gewapende overval op bouwmarkt Nieuwegein
Gezocht persoon   1 uur en 17 minuten geleden

Op maandag 23 november heeft een meisje van 17 avonddienst bij de bouwmarkt aan de Laagraven in Nieuwegein. Zij werkt achter de kassa, maar als er rond tien over half acht geen klanten zijn, die iets af willen rekenen, loopt zij even van haar plek, maar blijft wel bij het kassablok. Dan ziet zij dat een geheel in het donker geklede jongeman (dader 1) met een afgedekt gezicht en een mes in zijn rechter hand en een witte plastictas van de supermarkt Hoogvliet in zijn linkerhand de winkel binnenkomt.

Gezocht persoon Ernstige mishandeling Utrecht
Gezocht persoon   1 uur en 18 minuten geleden

Op zondag 07 februari loopt een 22-jarige vrouw uit Utrecht hard in het Julianapark in Utrecht. Bij het passeren van een groepje jongeren krijgt ze een conflict en wordt vervolgens hard in haar gezicht geslagen.

Gezocht persoon Pizzabezorger van scooter beroofd
Gezocht persoon   1 uur en 19 minuten geleden

Op maandagavond 15 maart rond 20.30 uur wordt een 17-jarige pizzabezorger uit Veenendaal op de Lindenlaan in Veenendaal met zijn bezorgscooter door een man met een vuurwapen tot stoppen gedwongen. De straatrover eist zijn scooter en gaat er met de scooter vandoor.

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement