Bedrijfspanden in de gemeente Alphen aan den Rijn

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Alphen aan den Rijn en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Gisteren

Kantoorruimte Frankrijklaan 6a Hazerswoude-Dorp

Dit bedrijfspand op het adres Frankrijklaan 6a te Hazerswoude-Dorp is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 511 m² (in units vanaf 248 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 30 november 2022

Bedrijfsruimte Boerhaaveweg 10- 16 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Boerhaaveweg 10- 16 te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 10.800 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 25 november 2022

Bedrijfsruimte Frankrijklaan 14 Hazerswoude-Dorp

Dit bedrijfspand op het adres Frankrijklaan 14 te Hazerswoude-Dorp is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 2.000.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 3.036 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 22 november 2022

Kantoorruimte Prins Bernhardlaan 4 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Prins Bernhardlaan 4 te Alphen aan den Rijn is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 218 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 21 november 2022

Bedrijfsruimte Hoorn 312d Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Hoorn 312d te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 16 november 2022

Bedrijfsruimte Handelsweg 18A-B Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Handelsweg 18A-B te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 162 m² (in units vanaf 81 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Magazijnweg 1G Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Magazijnweg 1G te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 162 m² (in units vanaf 81 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 11 november 2022

Winkelruimte Prinses Irenelaan 88 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Prinses Irenelaan 88 te Alphen aan den Rijn is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 106 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 4 november 2022

Bedrijfsruimte Van Foreestlaan 7K Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Van Foreestlaan 7K te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 43 m².

Woensdag 2 november 2022

Bedrijfsruimte Magazijnweg 1E Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Magazijnweg 1E te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 162 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 1 november 2022

Winkelruimte Stadhuisplein 12 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Stadhuisplein 12 te Alphen aan den Rijn is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel B. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 715 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 29 oktober 2022

Kantoorruimte Van Boetzelaerstraat 46 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Van Boetzelaerstraat 46 te Alphen aan den Rijn is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1913. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 78 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 26 oktober 2022

Bedrijfsruimte Roemer 16A Boskoop

Dit bedrijfspand op het adres Roemer 16A te Boskoop is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 190 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 12 oktober 2022

Kantoorruimte Engelandlaan 60 - 62 Hazerswoude-Dorp

Dit bedrijfspand op het adres Engelandlaan 60 - 62 te Hazerswoude-Dorp is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte A. Einsteinweg 12 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres A. Einsteinweg 12 te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.250.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder heater, krachtstroom, overheaddeuren, pantry, toilet, airconditioning en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.025 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent