Bedrijfspanden in de gemeente Alphen aan den Rijn

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Alphen aan den Rijn en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 30 september 2023

Bedrijfsruimte Eikenlaan 257 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Eikenlaan 257 te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 395.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 300 m² (in units vanaf 150 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 28 september 2023

Kantoorruimte Raoul Wallenbergplein 21B Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Raoul Wallenbergplein 21B te Alphen aan den Rijn is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 300 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 20 september 2023

Bouwgrond Flemingweg Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Flemingweg te Alphen aan den Rijn heeft bouwgrond als hoofdfunctie. Het betreft hier . Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 7.851 m² (in units vanaf 7.850 m²).

Bedrijfsruimte J. Keplerweg 10b Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres J. Keplerweg 10b te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 124 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Rijneveld 153A Boskoop

Dit bedrijfspand op het adres Rijneveld 153A te Boskoop is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1985. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 300 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 16 september 2023

Kantoorruimte 's-Molenaarsweg 1 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres 's-Molenaarsweg 1 te Alphen aan den Rijn is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1920. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 890.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 352 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 14 september 2023

Verhard buitenterrein Hoorn 318 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Hoorn 318 te Alphen aan den Rijn heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 5.201 m².

Dinsdag 12 september 2023

Kantoorruimte Flemingweg 20 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Flemingweg 20 te Alphen aan den Rijn is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.892 m² (in units vanaf 595 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Zaterdag 9 september 2023

Kantoorruimte Van Nesstraat 25A Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Van Nesstraat 25A te Alphen aan den Rijn is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970 met energielabel G. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 98 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Distributieweg 17 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Distributieweg 17 te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 5.150 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 7 september 2023

Bedrijfsruimte Van der Doesstraat 7K Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Van der Doesstraat 7K te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1961. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 38 m².

Woensdag 6 september 2023

Horecagelegenheid Rijnhavenkade 184 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Rijnhavenkade 184 te Alphen aan den Rijn is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 520 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 1 september 2023

Bedrijfsruimte A. van Leeuwenhoekweg 36 b 1 Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres A. van Leeuwenhoekweg 36 b 1 te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 119 m² (in units vanaf 57 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 31 augustus 2023

Bedrijfsruimte Ondernemingsweg 2W Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Ondernemingsweg 2W te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 175.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 80 m² (in units vanaf 40 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Energieweg 14B Alphen aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres Energieweg 14B te Alphen aan den Rijn is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² (in units vanaf 50 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent