Bedrijfspanden in de wijk Lemelerveld

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Lemelerveld en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 14 december 2023

Bedrijfsruimte Constructieweg 6 Lemelerveld

Dit bedrijfspand op het adres Constructieweg 6 te Lemelerveld is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 500 m².

Bedrijfsruimte Handelsweg 18 Lemelerveld

Dit bedrijfspand op het adres Handelsweg 18 te Lemelerveld is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 239.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 971 m² (in units vanaf 277 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 4 februari 2023

Kantoorruimte Handelsweg 23 Lemelerveld

Dit bedrijfspand op het adres Handelsweg 23 te Lemelerveld is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 45 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 5 augustus 2022

Kantoorruimte Handelsweg 33A Lemelerveld

Dit bedrijfspand op het adres Handelsweg 33A te Lemelerveld is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 185 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Lemelerveld

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent