Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Delfzijl

Wil je weten welke bedrijven er in Delfzijl zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Delfzijl.

In Delfzijl zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  LBS Design
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming LBS Design is gevestigd op Bosplaat 29 te Delfzijl en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-Noord » 9931CX

  Woensdag 23 januari 2019

  Stellina Santanera Levenscoach
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Stellina Santanera Levenscoach is gevestigd op Hoofdweg 2 te Godlinze en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Delfzijl » Wijk 03 » Godlinze » 9908PB
  DG Metalen
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming DG Metalen is gevestigd op AE-weg 44 te WOLDENDORP en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

  Delfzijl » Wijk 02 » Verspreide huizen Termunten » 9946TA
  van Timmeren Montage
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming van Timmeren Montage is gevestigd op Uitwierderweg 39 te Delfzijl en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-Noord » 9933GJ
  Wearsome
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Wearsome is gevestigd op Molenstraat 43 te Farmsum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936EB
  Hovenier E. Kuipers
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Hovenier E. Kuipers is gevestigd op De Wilgen 52 te Wagenborgen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Delfzijl » Wijk 02 » Wagenborgen » 9945RB
  De kleine houtworm
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming De kleine houtworm is gevestigd op Kleine Dijkstraat 12 te Spijk en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  Delfzijl » Wijk 03 » Spijk » 9909AS
  Dordt II Property C.V.
  Opgericht in december 2018

  De commanditaire vennootschap Dordt II Property C.V. is gevestigd op Rondeboslaan 35 te Farmsum en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

  Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936BJ

  Maandag 7 januari 2019

  Stijlvol Bloemen
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Stijlvol Bloemen is gevestigd op Lage Trijnweg 18A te SPIJK en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Delfzijl » Wijk 03 » Verspreide huizen Bierum » 9909TD
  Handelsonderneming Nalbant
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Handelsonderneming Nalbant is gevestigd op Aalgeer 19 te Delfzijl en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

  Delfzijl » Stad » Fivelzigt » 9932HM
  Eldaor Creations
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Eldaor Creations is gevestigd op Kustweg 442 te Delfzijl en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-Noord » 9933BV
  CBB - Commercieel Bureau Boxmeer
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming CBB - Commercieel Bureau Boxmeer is gevestigd op Walker 11 te Delfzijl en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934LK
  9933 Tattoo
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming 9933 Tattoo is gevestigd op Sont 61 te Delfzijl en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-Noord » 9933TB
  Veldman-Zijlstra Beheer B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Veldman-Zijlstra Beheer B.V. is gevestigd op Akeleistraat 13 te Wagenborgen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Delfzijl » Wijk 02 » Wagenborgen » 9945VD

  Maandag 31 december 2018

  Yemebo
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Yemebo is gevestigd op H.L. Emmensweg 12 te Wagenborgen en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  Delfzijl » Wijk 02 » Wagenborgen » 9945PX
  Henisol Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Henisol Holding B.V. is gevestigd op Zeesluizen 4B te FARMSUM en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Delfzijl » Land » Industrieterrein » 9936HX
  JA trans B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap JA trans B.V. is gevestigd op De Borgen 3 te Wagenborgen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Delfzijl » Wijk 02 » Wagenborgen » 9945RP
  Hoekstra Terherne Haven
  Opgericht in december 2018

  De vennootschap onder firma Hoekstra Terherne Haven is gevestigd op Eilandweg 42 te Delfzijl en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

  Delfzijl » Stad » Fivelzigt » 9932HG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Delfzijl

  Instellen

  Wijken in Delfzijl

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?