Bedrijven

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven.

Vrijdag 17 maart 2023

Geovisie
Opgericht in Mei 2000

De onderneming Geovisie is gevestigd op Bekerbaan 3 te SCHIMMERT en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 14 maart 2023

Parfumerie RHEDS
Opgericht in Augustus 2010

De onderneming Parfumerie RHEDS is gevestigd op Lommerbaan 127 te ZOETERMEER en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

MOTOR city Amsterdam B.V.
Opgericht in Maart 2010

De onderneming MOTOR city Amsterdam B.V. is gevestigd op Jarmuiden 31 te AMSTERDAM en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Laced Europe Operations B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Laced Europe Operations B.V. is gevestigd op Zuiddijk 412Unit 1.04 te ZAANDAM en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Chic Chic Fashion
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma Chic Chic Fashion is gevestigd op Kreekslagweg 5 te Goes en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Zorg van Sabine
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Zorg van Sabine is gevestigd op Brinkweg 7a te Bergentheim en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Piotr Afbouw
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Piotr Afbouw is gevestigd op Pastoor Smitsstraat 48 te Sint-Oedenrode en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

J.Seran Afbouw
Opgericht in Februari 2023

De onderneming J.Seran Afbouw is gevestigd op Mackayware 30 te Zwolle en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

RuitenJuf B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap RuitenJuf B.V. is gevestigd op Beukenlaan 8 te Valkenswaard en is actief in de branche Financiële holdings.

?pine Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap ?pine Holding B.V. is gevestigd op Lippepad 69 te Assen en is actief in de branche Financiële holdings.

Hair by Pety
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Hair by Pety is gevestigd op van Heinsbergstraat 17 te Gilze en is actief in de branche Haarverzorging.

Spyros Chalikias
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Spyros Chalikias is gevestigd op Hoptillepad 210 te Amsterdam en is actief in de branche Fotografie.

McWoensel B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap McWoensel B.V. is gevestigd op Winkelcentrum Woensel 300 te Eindhoven en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Platinum Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Platinum Consultancy is gevestigd op Schepenstraat 11 te Delfgauw en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

FlootFrou B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap FlootFrou B.V. is gevestigd op Zuiderveldplantsoen 15 te Joure en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Vensterbijbel
Opgericht in Maart 2023

De stichting Stichting Vensterbijbel is gevestigd op Jan den Haenplantsoen 12 te Voorschoten en is actief in de branche Religieuze organisaties.

AB dakbedekking
Opgericht in Maart 2023

De onderneming AB dakbedekking is gevestigd op Laan van Braets 80 te Dordrecht en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

goals-coaching.nl
Opgericht in Maart 2023

De onderneming goals-coaching.nl is gevestigd op Hyacintstraat 60 te Enschede en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Max Dynamics B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Max Dynamics B.V. is gevestigd op Rafaelstraat 12 te Lent en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

propertee B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap propertee B.V. is gevestigd op Marskramer 67 te Wijchen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent