Bedrijven

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven.

Zaterdag 12 november 2022

Jewels Design
Opgericht in Januari 2012

De onderneming Jewels Design is gevestigd op Straatsburglaan 10 te SITTARD en is actief in de branche Winkels in juweliersartikelen en uurwerken.

Donderdag 10 november 2022

Akkerbouwbedrijf Houwing
Opgericht in Januari 1983

De maatschap Akkerbouwbedrijf Houwing is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 196 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Mertens Racing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mertens Racing is gevestigd op Vijfhuizenberg 80a te Roosendaal en is actief in de branche Overige sportactiviteiten n.e.g..

Bethwist B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Bethwist B.V. is gevestigd op Olympiaweg 118-2 te Amsterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

MBGS Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MBGS Holding B.V. is gevestigd op Schouwburgplein 30 te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Guenbour personenvervoer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Guenbour personenvervoer is gevestigd op Louis Couperusstraat 105H te Amsterdam en is actief in de branche Ongeregeld personenvervoer over de weg.

Iraggi safety
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Iraggi safety is gevestigd op Kemphaanlaan 2 te ANNA PAULOWNA en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Huisartsen Marktplein Hoofddorp B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Huisartsen Marktplein Hoofddorp B.V. is gevestigd op Sem Dresdenlaan 47 te Hoofddorp en is actief in de branche huisartsen.

Vesperi
Opgericht in Maart 2022

De vereniging Vesperi is gevestigd op Schouwburgring 200 te Tilburg en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Ut Stoofpotje
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Ut Stoofpotje is gevestigd op Romeinenstraat 35 te Weert en is actief in de branche Eventcatering.

LVSports
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming LVSports is gevestigd op Merellaan 33 te Schoonhoven en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

van der Vlugt Techniek
Opgericht in November 2022

De onderneming van der Vlugt Techniek is gevestigd op Proeftuin 52 te Boskoop en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

MAZANO Schilders
Opgericht in November 2022

De onderneming MAZANO Schilders is gevestigd op Wilhelminastraat 1 te Hilversum en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Huisartsenpraktijk Vlinder
Opgericht in Oktober 2022

De maatschap Huisartsenpraktijk Vlinder is gevestigd op Distelvlinder 2 te Zwolle en is actief in de branche huisartsen.

Boogaart Installatietechniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Boogaart Installatietechniek is gevestigd op Hertog Jan van Beierenln 11 te Nieuwe-Tonge en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

GoldRock Investments B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap GoldRock Investments B.V. is gevestigd op Hoge Filterweg 84 te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

By Brandy's
Opgericht in November 2022

De onderneming By Brandy's is gevestigd op Schilddragerstraat 5 te ROSMALEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ROKUservices
Opgericht in November 2022

De onderneming ROKUservices is gevestigd op Augusto Sandinostraat 84 te Utrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Herfst Bouw
Opgericht in November 2022

De onderneming Herfst Bouw is gevestigd op Witte Klaver 73 te Woubrugge en is actief in de branche Metselen en voegen.

Rosa Bruinsma
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rosa Bruinsma is gevestigd op Elisabeth Kampenlaan 5 te Kampen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent