Bedrijven

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven.

Afgelopen uur

Natuurgeneeskracht
Opgericht in juli 2008

De onderneming Natuurgeneeskracht is gevestigd op Zeestraat 24 te ZANDVOORT en is actief in de branche Winkels in drogisterij-artikelen.

Zandvoort > Zandvoort Zuid > Centrum > 2042LC

Gisteren

Makelaardij Ton van Lanen & Partner
Opgericht in december 1995

De onderneming Makelaardij Ton van Lanen & Partner is gevestigd op Kerkstraat 6 te UDEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Uden > Uden > Centrum > 5401BE
CoolSafety B.V.
Opgericht in april 2007

De onderneming CoolSafety B.V. is gevestigd op Hamersveldseweg 65 te LEUSDEN en is actief in de branche Groothandel in werkkleding.

Leusden > Leusden-Centrum Oost > Hamershof > 3833GL

Woensdag 2 december 2020

Cariadus Escuchame B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap Cariadus Escuchame B.V. is gevestigd op Tuinen 42 te Leeuwarden en is actief in de branche Verhuur van overige woonruimte.

Leeuwarden > Binnenstad > Hoek > 8911KE
ViZY Zorg
Opgericht in oktober 2020

De onderneming ViZY Zorg is gevestigd op Westkanaalweg 10D te Ter Aar en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Nieuwkoop > Ter Aar > Papenveer > 2461EC
Sky Music
Opgericht in oktober 2020

De onderneming Sky Music is gevestigd op Wormerweg 4g 41 te Almere en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Almere > Almere Stad > Hollandsekant > 1311XB
Tanja's Praktijk
Opgericht in oktober 2020

De onderneming Tanja's Praktijk is gevestigd op Gentiaanstraat 319 te Apeldoorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Apeldoorn > Noordoost > Sluisoord > 7322BK
BB International Group B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap BB International Group B.V. is gevestigd op Polijsterweg 9H te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Amsterdam > Noordelijke IJ-oevers West > Papaverweg e.o. > 1032KP
Militon Zorg
Opgericht in oktober 2020

De onderneming Militon Zorg is gevestigd op Bernard van Meursstraat 39 te Lichtenvoorde en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Oost Gelre > Lichtenvoorde > Veld Oost > 7131XG
LOTUS
Opgericht in oktober 2020

De onderneming LOTUS is gevestigd op Ververstraat 12C te Leiden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Leiden > Binnenstad-Noord > Havenwijk-Noord > 2312LT
D.U.A.N.
Opgericht in oktober 2020

De onderneming D.U.A.N. is gevestigd op Duim 32 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Beuningen > Beuningen > Beuningen-Viermorgen > 6641RC
ZoomUp Media B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap ZoomUp Media B.V. is gevestigd op Tjariet 1A te Spijk en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Delfzijl > Wijk 03 > Spijk > 9909BZ
W.A.V. Holding B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap W.A.V. Holding B.V. is gevestigd op Haagsebos 40 te Zoetermeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Zoetermeer > Meerzicht > Meerzicht-Oost > 2715XP
SBF Windows B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap SBF Windows B.V. is gevestigd op Zeilschip 22b te Houten en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige doe-het-zelfartikelen.

Houten > Houten Buitengebied > Schepen > 3991CT
EVI Coaching en Training
Opgericht in oktober 2020

De onderneming EVI Coaching en Training is gevestigd op Van Doetinchemplein 2 te Deventer en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Deventer > Keizerslanden > Rollecatekwartier > 7415CN
ifuseme
Opgericht in oktober 2020

De onderneming ifuseme is gevestigd op Noorderkroon 18 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Amstelveen > Waardhuizen, Middenhoven > Hemellichamenbuurt > 1188AC
Avo Boys B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap Avo Boys B.V. is gevestigd op Voorhelmstraat 4ZW te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Rozenprieel-zuid > 2012ZR
Dice & Quill
Opgericht in oktober 2020

De onderneming Dice & Quill is gevestigd op Rosmolenstraat 85 te ZAANDAM en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Zaanstad > Rosmolenwijk > Rosmolenbuurt > 1502PE
Groenebeek Installatietechniek B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap Groenebeek Installatietechniek B.V. is gevestigd op Gieterijstraat 52 te Ridderkerk en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Ridderkerk > Donkersloot > Donkersloot > 2984AB
Mila Concepts B.V.
Opgericht in oktober 2020

De besloten vennootschap Mila Concepts B.V. is gevestigd op Tappersweg 10H te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Haarlem > Waarder- en Veerpolder > Waarderpolder > 2031ET

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement