Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven.

Dinsdag 8 januari 2019

Dit is Ilse
Opgericht in januari 2012

De onderneming Dit is Ilse is gevestigd op Molenakkers 61 te BERGEIJK en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Bergeijk » Bergeijk » Bergeyk-Hof » 5571LC
Aural sound&lighting
Opgericht in januari 2017

De onderneming Aural sound&lighting is gevestigd op Burchtstraat 53A te NIJMEGEN en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Nijmegen » Nijmegen-Centrum » Benedenstad » 6511RB
Harms & Bakx
Opgericht in januari 2013

De onderneming Online Verzekeringen is gevestigd op De Eglantier 404 te APELDOORN en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Apeldoorn » Zuidoost » Matengaarde » 7329DL

Maandag 7 januari 2019

coolblinds.nl
Opgericht in mei 2013

De onderneming coolblinds.nl is gevestigd op Dulleweg 4 te BROEK OP LANGEDIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Langedijk » Wijk 00 » Broek op Langedijk » 1721CT
Brainbreeze
Opgericht in maart 2007

De onderneming Brainbreeze is gevestigd op Mariendaalstraat 14 te UTRECHT en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Utrecht » Noordwest » Elegantierstraat, MariĆ«ndaalstraat en omgeving » 3551XH
MAB Onderwijsbegeleiding en Coaching
Opgericht in november 2018

De onderneming MAB Onderwijsbegeleiding en Coaching is gevestigd op Lindenlaan 42 te Dronten en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dronten » Buitengebied Dronten » Ketelhaven » 8253AA
Praktijk Cindy Leidelmeijer
Opgericht in november 2018

De onderneming Praktijk Cindy Leidelmeijer is gevestigd op Tonnaerstraat 60 te Eindhoven en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Zuid » Mensfoort » 5622KZ
Verhuisbedrijf Hasso
Opgericht in januari 2019

De onderneming Verhuisbedrijf Hasso is gevestigd op Irenelaan 19 te Posterholt en is actief in de branche Verhuisvervoer.

Roerdalen » Posterholt » Posterholt » 6061BC
Van Son Support & Consultancy
Opgericht in januari 2019

De onderneming Van Son Support & Consultancy is gevestigd op Boomkruiperzoom 7 te Pijnacker en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Pijnacker-Nootdorp » Pijnacker » Keijzershof Boszoom » 2643KX
Joaquin Cano Fernandez
Opgericht in januari 2019

De onderneming Joaquin Cano Fernandez is gevestigd op Livingstonelaan 54 te Gouda en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriƫle reiniging.

Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803EL
JOHI
Opgericht in januari 2019

De maatschap JOHI is gevestigd op Koppelstraat 24 te TWELLO en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Voorst » Twello-Nijbroek » Verspreide huizen Twello-Zuid » 7391AK
Injera Habesha restaurant
Opgericht in januari 2019

De onderneming Injera Habesha restaurant is gevestigd op Ochterveltstraat 31F te Rotterdam en is actief in de branche Restaurants.

Rotterdam » Rotterdam Centrum » Oude Westen » 3015XK
Gastouderopvang De Kuikentjes
Opgericht in januari 2019

De onderneming Gastouderopvang De Kuikentjes is gevestigd op Compagniesterpoort 5 te Sappemeer en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Hoogezand-Sappemeer » Sappemeer » Compagniesterpark » 9611DN
EnmetLiefde
Opgericht in januari 2019

De onderneming EnmetLiefde is gevestigd op Paaldijk 146 te ZWAAG en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Hoorn » Bangert en Oosterpolder » Bangert en Oosterpolder - Buurt 35 02 » 1689WE
Dokter JMR
Opgericht in januari 2019

De onderneming Dokter JMR is gevestigd op Jacob van Lennepkade 313-1 te Amsterdam en is actief in de branche huisartsen.

Amsterdam » Overtoomse Sluis » Cremerbuurt West » 1054ZW
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?