Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven.

ForSure
november 2017

De onderneming ForSure is gevestigd op Achtersloot 22 22 te IJsselstein UT en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

3401NWIJsselsteinIJsselsteinKasteelkwartier
Afslankstudio Rotterdam t.h.o.d.n. Easyslim.nu Kralingen
mei 2017

De onderneming Afslankstudio Rotterdam t.h.o.d.n. Easyslim.nu Kralingen is gevestigd op Seinhuiswachter 12 12 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

3034KHRotterdamKralingen-CrooswijkNieuw Crooswijk
Stichting Typisch Barger-Oosterveld
december 2017

De stichting Stichting Typisch Barger-Oosterveld is gevestigd op Paus Johannesstraat 32 te Emmen en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

7826BSEmmenBarger-OosterveldBarger-Oosterveld
JustApp-IT B.V.
december 2017

De besloten vennootschap JustApp-IT B.V. is gevestigd op Lumeystraat 6 te Rotterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

3039ZPRotterdamNoordBlijdorp
FalcOnc B.V.
december 2017

De besloten vennootschap FalcOnc B.V. is gevestigd op Alberdingk Thijmlaan 28 te Heemstede en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

2106ELHeemstedeHeemstede-CentrumZandvoortselaan en Berkenrode en omgeving
Property Advisors B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Property Advisors B.V. is gevestigd op Claude Debussylaan 15 te Amsterdam en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

1082MCAmsterdamZuidasZuidas Zuid
Saviver Holding B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Saviver Holding B.V. is gevestigd op Garvesingel 17 te VRIEZENVEEN en is actief in de branche Financiële holdings.

7672AATwenterandVriezenveen (kern)Toekomstig bestemmingsplan Noord
DDE Holding B.V.
december 2017

De besloten vennootschap DDE Holding B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te Dokkum en is actief in de branche Financiële holdings.

9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
Tom Mijs Management en Beheer B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Tom Mijs Management en Beheer B.V. is gevestigd op Simon Koopmanstraat 194 te Wervershoof en is actief in de branche Financiële holdings.

1693BLMedemblikWervershoofCentrum (West) Wervershoof
Amfidi B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Amfidi B.V. is gevestigd op De Run 4413 te Veldhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

5503LSVeldhovenVeldhovenMeerveldhoven
PrinsBeer B.V.
december 2017

De besloten vennootschap PrinsBeer B.V. is gevestigd op Waltherlaan 44 te BUSSUM en is actief in de branche Financiële holdings.

1402XMGooise MerenEngWaltherlaan
WIJHURENDAKEN B.V.
december 2017

De besloten vennootschap WIJHURENDAKEN B.V. is gevestigd op Binnendamseweg 96 te GIESSENBURG en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

3381GDGiessenlandenGiessenburg-West en -ZuidGiessen en Oudekerk
Smart Wipes B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Smart Wipes B.V. is gevestigd op Kaspar Karsenstraat 25 te Deventer en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

7424GBDeventerColmschate-VijfhoekHet Fetlaer en Spijkvoorder Enk
MRK Medical B.V.
december 2017

De besloten vennootschap MRK Medical B.V. is gevestigd op Haussmannruimte 65 te Zoetermeer en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

2728MZZoetermeerNoordhoveNoordhove-Oost
WANT Holding B.V
december 2017

De besloten vennootschap WANT Holding B.V is gevestigd op Duinaveruit 3 te Katwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

2224DVKatwijkLandelijk gebied KatwijkZanderij Westerbaan
Pervasco Holding B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Pervasco Holding B.V. is gevestigd op Delftweg 104A te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

3043NARotterdamOverschieOverschie
Van Hasselt Vastgoedadvies B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Van Hasselt Vastgoedadvies B.V. is gevestigd op Trekkade 26 te Vlaardingen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

3137KDVlaardingenHoly NoordHolierhoekse Polder
Stichting Vlaardingen Werkt
december 2017

De stichting Stichting Vlaardingen Werkt is gevestigd op Vetteoordskade 6 te Vlaardingen en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

3131PZVlaardingenCentrumVettenoordse Polder Oost
ISO Garage B.V.
december 2017

De besloten vennootschap ISO Garage B.V. is gevestigd op Parsifalplaats 6 te Amersfoort en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

3816HEAmersfoortSchuilenburgRomeostraat
Kreatif Klub B.V.
december 2017

De besloten vennootschap Kreatif Klub B.V. is gevestigd op Dr. de Visserstraat 28B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

3038TTRotterdamNoordBergpolder

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk