Bedrijven

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven.

Vrijdag 14 februari 2020

Loosdrechtse Advocatuur Holding II B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Loosdrechtse Advocatuur Holding II B.V. is gevestigd op Nieuw-Loosdrechtsedijk 267 te LOOSDRECHT en is actief in de branche Financiële holdings.

Wijdemeren > Nieuw-Loosdrecht > Muijeveld > 1231KW
All In Fels B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap All In Fels B.V. is gevestigd op Dwarsweg 4 te Zaltbommel en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Zaltbommel > Zaltbommel > Verspreide huizen Oostzijde > 5301KT
E & E Holding De Pleinen B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap E & E Holding De Pleinen B.V. is gevestigd op Buitensingel 70 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Rijswijk > Wijk 10 > Sion > 2286KX
Waadhoekerhout Services B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Waadhoekerhout Services B.V. is gevestigd op Lytsegeast 20 te Tytsjerk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Tytsjerksteradiel > Tytsjerk > Verspreide huizen Tytsjerk > 9255LK
Tupla Vastgoed IV B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Tupla Vastgoed IV B.V. is gevestigd op Poelweg 56 te DE KWAKEL en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

Uithoorn > Veilinggebied > Veilinggebied > 1424PB
Van Berkel Dienstverlening en Automaten B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Van Berkel Dienstverlening en Automaten B.V. is gevestigd op Pauwenkamp 66 te MAARSSEN en is actief in de branche Exploitatie van amusements- en speelautomaten.

Stichtse Vecht > Maarssenbroek > Pauwenkamp > 3607GE
Zamzam Eat B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Zamzam Eat B.V. is gevestigd op Nieuwe Binnenweg 196 te Rotterdam en is actief in de branche Restaurants.

Rotterdam > Delfshaven > Middelland > 3021GK
ReEnak B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap ReEnak B.V. is gevestigd op Seipgensstraat 33 te Geleen en is actief in de branche Financiële holdings.

Sittard-Geleen > Geleen > Geleen-Zuid > 6164HM
Pro Engineering Holding B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Pro Engineering Holding B.V. is gevestigd op Fennaweg 5 te Barendrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Barendrecht > Buitengebied Noord > Dordtsestraatweg > 2991ZA
Montell Vastgoed B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Montell Vastgoed B.V. is gevestigd op Rhijnestein 42 te Landsmeer en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Landsmeer > Landsmeer > Plan Centrum-Zuid > 1121VC
Mecalux Nederland B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Mecalux Nederland B.V. is gevestigd op Herengracht 282 te Amsterdam en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Amsterdam > Grachtengordel-West > Felix Meritisbuurt > 1016BX
Multilayer B.V.
Opgericht in januari 2020

De besloten vennootschap Multilayer B.V. is gevestigd op Kloveniersburgwal 41A te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Amsterdam > Nieuwmarkt/Lastage > Zuiderkerkbuurt > 1011JW
Claudias Delight B.V.
Opgericht in mei 2012

De besloten vennootschap Claudias Delight B.V. is gevestigd op Sara Cornelia Molen 38 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rotterdam > Kralingen-Crooswijk > Struisenburg > 3063PD
Toufik Consultancy
Opgericht in februari 2020

De onderneming Toufik Consultancy is gevestigd op Wardenaarstraat 10 te Velsen-Noord en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Velsen > Velsen-Noord > Duinvlietbuurt > 1951XR
Auto- en motorrijschool Guido
Opgericht in januari 2020

De onderneming Auto- en motorrijschool Guido is gevestigd op J.C. van Markenplein 4 te Delft en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Delft > Hof van Delft > Agnetaparkbuurt > 2613AE
M&R Investeringen
Opgericht in januari 2020

De vennootschap onder firma M&R Investeringen is gevestigd op Burgemeester Fockstraat 170-3 te Amsterdam en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Amsterdam > Slotermeer-Noordoost > Buurt 3 > 1063CZ
M.J.B. Furster
Opgericht in februari 2020

De onderneming M.J.B. Furster is gevestigd op Gieser Wildeman 58 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Hardinxveld-Giessendam > Wijk 00 > Giessendam > 3371NG
RDRG
Opgericht in januari 2020

De onderneming RDRG is gevestigd op Castorstraat 9 te Zuidhorn en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Zuidhorn > Wijk 00 > Zuidhorn > 9801VB
Dreamdoll.lashes
Opgericht in januari 2020

De onderneming Dreamdoll.lashes is gevestigd op Bijlmerdreef 1199 te Amsterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Amsterdam > Bijlmer Oost (E,G,K) > G-buurt West > 1103TX
Pro Stuc Design
Opgericht in januari 2020

De vennootschap onder firma Pro Stuc Design is gevestigd op Thomas van Aquinostraat 27 te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Amsterdam > Slotermeer-Zuidwest > Buurt 5 Zuid > 1064NE

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement