Bedrijven

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven.

Gisteren

MARCIN MATTII
Opgericht in januari 2022

De onderneming MARCIN MATTII is gevestigd op President Jan Lelsstraat 69 te Hoek van Holland en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Rotterdam > Hoek van Holland > Dorp > 3151SH
Gofast Logistiek
Opgericht in januari 2022

De onderneming Gofast Logistiek is gevestigd op George Gershwinlaan 253 te Amsterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Amsterdam > Zuidas > Zuidas Zuid > 1082MT
Kermis Hanegraaf
Opgericht in januari 2022

De onderneming Kermis Hanegraaf is gevestigd op Stationsstraat 13 te ROSMALEN en is actief in de branche Kermisattracties.

's-Hertogenbosch > Rosmalen-Noord > 't Ven > 5241EE
Banderas Klusjesman
Opgericht in januari 2022

De onderneming Banderas Klusjesman is gevestigd op Paets van Troostwijkstr 271 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

's-Gravenhage > Laakkwartier en Spoorwijk > Laakkwartier-Oost > 2522DT
EB Results
Opgericht in januari 2022

De onderneming EB Results is gevestigd op Rheezerweg 22 te Hardenberg en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hardenberg > Hardenberg > Norden en Hazenbos > 7771WK
HLBookshop
Opgericht in januari 2022

De vennootschap onder firma HLBookshop is gevestigd op Zernikedreef 11 te Leiden en is actief in de branche Winkels in boeken.

Leiden > Boerhaavedistrict > Pesthuiswijk > 2333CK
Konings Nederland Transport B.V.
Opgericht in januari 2022

De besloten vennootschap Konings Nederland Transport B.V. is gevestigd op Praamstraat 31 te Lemelerveld en is actief in de branche Koeriers.

Dalfsen > Lemelerveld > Lemelerveld kern west > 8152BV
Stichting Administratiekantoor Philadelphia
Opgericht in december 2021

De stichting Stichting Administratiekantoor Philadelphia is gevestigd op Aa-Park 3 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

Zwolle > Aalanden > Aalanden-Zuid > 8032CR
TyMi Holding B.V.
Opgericht in januari 2022

De besloten vennootschap TyMi Holding B.V. is gevestigd op Kwekerssingel 19 te Oudenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

Halderberge > Oudenbosch > Albano > 4731XD
MMES Projects B.V.
Opgericht in januari 2022

De besloten vennootschap MMES Projects B.V. is gevestigd op Gruttostraat 51 te Heerenveen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Heerenveen > Heerenveen > De Greiden > 8446HC
Wim de Hoop Transport B.V.
Opgericht in januari 2022

De besloten vennootschap Wim de Hoop Transport B.V. is gevestigd op Jan van Ieperenstraat 11 te BENSCHOP en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Lopik > Lopik, Benschop en Polsbroek > Benschop-Dorp > 3405XM
Stichting DRTJ1
Opgericht in januari 2022

De stichting Stichting DRTJ1 is gevestigd op Korenaarstraat 65A te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Rotterdam > Delfshaven > Nieuwe Westen > 3023XE
Llama Holding B.V.
Opgericht in januari 2022

De besloten vennootschap Llama Holding B.V. is gevestigd op Mosaique 15 te BERGEN L en is actief in de branche Financiële holdings.

Bergen (L.) > Nieuw-Bergen > Nieuw-Bergen Kern > 5854AW
Bruijn Management B.V.
Opgericht in januari 2022

De besloten vennootschap Bruijn Management B.V. is gevestigd op Jac. van Maerlantlaan 17 te Heerhugowaard en is actief in de branche Financiële holdings.

Heerhugowaard > Schrijverswijk > Schrijverswijk > 1702GL
WvH E-Commerce
Opgericht in januari 2022

De onderneming WvH E-Commerce is gevestigd op Nachtegaal 17 te Milheeze en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gemert-Bakel > Milheeze > Milheeze > 5763BK
Credion Tilburg
Opgericht in januari 2022

De onderneming Credion Tilburg is gevestigd op Ringbaan-West 306 te Tilburg en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Tilburg > Korvel > Westend > 5025VB
Agape Recovery Care
Opgericht in januari 2022

De onderneming Agape Recovery Care is gevestigd op Molecatensingel 154 te Rotterdam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Rotterdam > IJsselmonde > Beverwaard > 3077SH
Vote Digital
Opgericht in januari 2022

De onderneming Vote Digital is gevestigd op Welsummerweg 39 te Dalfsen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dalfsen > Dalfsen > Bedrijventerrein Rondweg > 7722RP
NoPi Delivery
Opgericht in januari 2022

De vennootschap onder firma NoPi Delivery is gevestigd op Rondedans 140 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Capelle aan den IJssel > Schollevaar-Zuid > Dansenbuurt-Noord > 2907AG
Ruud Veltenaar & Associates
Opgericht in januari 2022

De onderneming Ruud Veltenaar & Associates is gevestigd op Javastraat 40 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

's-Gravenhage > Archipelbuurt > Archipelbuurt > 2585AP

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement