Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Dokkum

Wil je weten welke bedrijven er in Dokkum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dokkum.

In Dokkum zoek ik een:

  DDE Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap DDE Holding B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te Dokkum en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  VvE Feije Heemstrasing/DN Radbodusstr. Dokkum
  december 2017

  De vereniging VvE Feije Heemstrasing/DN Radbodusstr. Dokkum is gevestigd op Feije van Heemstrasingel 1 te Dokkum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  9101AGDongeradeelDokkumDokkum Noord
  Jitse Kommery
  november 2017

  De onderneming Jitse Kommery is gevestigd op Legeweg 3 te Dokkum en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  9101MBDongeradeelDokkumDokkum binnen de Bolwerken
  Brass Repair Center
  oktober 2017

  De onderneming Brass Repair Center is gevestigd op Meidoorn 14 te Dokkum en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  9103SHDongeradeelDokkumDokkum Jantjeszeepolder
  Roman's Garage
  oktober 2017

  De onderneming Roman's Garage is gevestigd op Uithof 7-39 te Dokkum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  9101PNDongeradeelDokkumDokkum Betterwird
  G. Kooistra Metselwerken
  oktober 2017

  De onderneming G. Kooistra Metselwerken is gevestigd op Walddyk 4 te Dokkum en is actief in de branche Metselen en voegen.

  9101BKDongeradeelDokkumDokkum Hoedemakerspolder
  J.Westra Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap J.Westra Holding B.V. is gevestigd op Markt 4A te Dokkum en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101LSDongeradeelDokkumDokkum binnen de Bolwerken
  Velt
  oktober 2017

  De onderneming Velt is gevestigd op Het Woudven 10 te DOKKUM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9101DBDongeradeelDokkumDokkum Fonteinslanden
  Varen Met Sil
  oktober 2017

  De onderneming Varen Met Sil is gevestigd op D.J. Kammingastrjitte 3 te DOKKUM en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

  9103PMDongeradeelDokkumDokkum Kooilanden
  Patrick van Hoewijk
  oktober 2017

  De onderneming Patrick van Hoewijk is gevestigd op Gemma Frisiusstraat 9 te DOKKUM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  9101CCDongeradeelDokkumDokkum Hoedemakerspolder
  Probo Holding B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Probo Holding B.V. is gevestigd op Fortuinweg 17 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101PEDongeradeelDokkumDokkum Betterwird
  112 Dokkum
  september 2017

  De onderneming 112 Dokkum is gevestigd op Allert Jacob vd Poortstr 17 te DOKKUM en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  9101CPDongeradeelDokkumDokkum Hoedemakerspolder
  Powerfield Rooftop B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Powerfield Rooftop B.V. is gevestigd op Hogedijken 25 te DOKKUM en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  9101WVDongeradeelDokkumDokkum Hogedijken
  Cowtrade.NL B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Cowtrade.NL B.V. is gevestigd op Aalsumerweg 5 te DOKKUM en is actief in de branche Groothandel in levend vee.

  9101JGDongeradeelDokkumDokkum Weeshuislanden
  Bauke Keekstra Hardloopcoach
  september 2017

  De onderneming Bauke Keekstra Hardloopcoach is gevestigd op Standermune 31 te DOKKUM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  9102EJDongeradeelDokkumDokkum Weeshuislanden
  RATO
  september 2017

  De onderneming RATO is gevestigd op Westerbolwerk 12 te DOKKUM en is actief in de branche Leggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen; aanleg van bronbemaling.

  9101MGDongeradeelDokkumDokkum binnen de Bolwerken
  Bea van der Zee
  september 2017

  De onderneming Bea van der Zee is gevestigd op Rietgans 8 te DOKKUM en is actief in de branche Colportage.

  9101XJDongeradeelDokkumDokkum Fugellan
  CvMK, Centrum voor Medische Keuringen
  augustus 2017

  De onderneming CvMK, Centrum voor Medische Keuringen is gevestigd op De Woudhorne 27 te DOKKUM en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  9101DEDongeradeelDokkumDokkum De Woudhorne
  DDFK Gemeenten
  augustus 2017

  De onderneming DDFK Gemeenten is gevestigd op Koningstraat 13 te DOKKUM en is actief in de branche Algemeen overheidsbestuur.

  9101LPDongeradeelDokkumDokkum binnen de Bolwerken
  Aero Scan B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Aero Scan B.V. is gevestigd op Aalsumerpoort 7 te DOKKUM en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  9101JJDongeradeelDokkumDokkum binnen de Bolwerken

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk