Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Dokkum

Wil je weten welke bedrijven er in Dokkum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dokkum.

In Dokkum zoek ik een:

  Maandag 24 december 2018

  HydroSun B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap HydroSun B.V. is gevestigd op Hogedijken 25 te Dokkum en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van metaal n.e.g..

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Hogedijken » 9101WV
  Schols Steiger Bouw B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Schols Steiger Bouw B.V. is gevestigd op Eiberstraat 1 te Dokkum en is actief in de branche Uitleenbureaus.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Fugellan » 9101HM
  SSB Projectservice B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap SSB Projectservice B.V. is gevestigd op Eiberstraat 1 te Dokkum en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Fugellan » 9101HM
  Kledingreparatie Saeed
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Kledingreparatie Saeed is gevestigd op Kwartel 14 te Dokkum en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Fugellan » 9101XM
  Gabe Schols B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Gabe Schols B.V. is gevestigd op Eiberstraat 1 te Dokkum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Fugellan » 9101HM
  Lei Media
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Lei Media is gevestigd op Stationsweg 80A te Dokkum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Noord » 9101JA
  Mascha Ontzorgt
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Mascha Ontzorgt is gevestigd op Spriens 15 te Dokkum en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SN

  Zondag 9 december 2018

  Menzo Dokkum
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma Menzo Dokkum is gevestigd op Oostersingel 40 te Dokkum en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum binnen de Bolwerken » 9101KM
  F.I.T. Dockum
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma F.I.T. Dockum is gevestigd op Kleffens 7 te Dokkum en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SL
  Little Miracle Handmade
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Little Miracle Handmade is gevestigd op De Veiling 4 te Dokkum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Weeshuislanden » 9101ZN
  Momo Pols
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Momo Pols is gevestigd op Rugebolstraat 20 te Dokkum en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Fonteinslanden » 9101EH
  Zonnepark De Dreef B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Zonnepark De Dreef B.V. is gevestigd op Hogedijken 25 te Dokkum en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Hogedijken » 9101WV

  Woensdag 7 november 2018

  En dan
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming En dan is gevestigd op Wettermune 5 te Dokkum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Weeshuislanden » 9102EA
  Zonnepark Nieuwendijk B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Zonnepark Nieuwendijk B.V. is gevestigd op Hogedijken 25 te Dokkum en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Hogedijken » 9101WV

  Maandag 15 oktober 2018

  Autohandel G.M. Bouma
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Autohandel G.M. Bouma is gevestigd op Beukenlaan 38 te Dokkum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Jantjeszeepolder » 9103RA
  Vinostra
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Vinostra is gevestigd op Op de Hoogte 5 te Dokkum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum binnen de Bolwerken » 9101KV
  Francien de Haan
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Francien de Haan is gevestigd op Op de Keppels 1A te Dokkum en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

  Dongeradeel » Dokkum » Dokkum Fonteinslanden » 9101DG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?