Gezochte personen in Warnsveld

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Warnsveld of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 5 juli 2024

Winkeldiefstallen – Runneboom – Warnsveld

Gezochte personen

Warnsveld - Aan de Runneboom in Warnsveld stal een man op drie verschillende dagen producten uit een supermarkt. Herken jij hem? Tip ons!

Vrijdag 31 mei 2024

Inbraak bakkerij – Runneboom – Warnsveld

Gezochte personen

Warnsveld - Aan de Runneboom in Warnsveld brak een man in bij een bakkerij. Weet jij wie dit deed? Neem dan contact met ons op!

Zaterdag 23 maart 2024

Winkeldiefstal – Runneboom – Warnsveld

Gezochte personen

Warnsveld - Aan de Runneboom in Warnsveld stal een man voor 2.600 euro aan producten uit een drogist. Weet jij wie dit is? Tip ons!

Zondag 4 februari 2024

Winkeldiefstal – Runneboom – Warnsveld

Gezochte personen

Warnsveld - Aan de Runneboom in Warnsveld stal een man enkele exemplaren luxe vleessoorten. Herken jij deze persoon? Tip ons!

Maandag 15 januari 2024

Winkeldiefstal – Runneboom – Warnsveld

Gezochte personen

Warnsveld - Aan de Runneboom in Warnsveld stalen drie mannen een paar flessen alcohol uit een supermarkt. Herken jij (één van) deze mannen? Tip ons!

Zaterdag 2 september 2023

Diefstal – Runneboom – Warnsveld

Gezochte personen

Warnsveld - Uit een Warnsveldse supermarkt stalen twee mannen levensmiddelen ter waarde van 130 euro. Herken jij deze mannen? Tip ons!

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement