Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zutphen

Wil je weten welke bedrijven er in Zutphen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zutphen.

In Zutphen zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Movimento Sport
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Movimento Sport is gevestigd op Laan van de Highlanders 49 te Zutphen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Zutphen » Leesten » Looërenk en Woud » 7207RH
  Marlou Brekelmans
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Marlou Brekelmans is gevestigd op De Boomgaard 23 te Zutphen en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Zutphen » Leesten » Eme en Broek » 7207MJ
  M. Johan mondhygiënist
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming M. Johan mondhygiënist is gevestigd op Lunetteplein 2 te Zutphen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zutphen » Waterkwartier » Pagemate en omgeving » 7204HM
  Leef Licht Zutphen
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Leef Licht Zutphen is gevestigd op Contrescarp 19 te Zutphen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Zutphen » Centrum - De Hoven » Marswegkwartier » 7202AD
  In goede aarde hovenier
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming In goede aarde hovenier is gevestigd op De Brink 24 te Zutphen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Zutphen » Zuidwijken » Zwanevlot en De Brink » 7206KA
  Gastouder Mamanisha
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Gastouder Mamanisha is gevestigd op Jo Spierlaan 31 te Zutphen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Zutphen » Leesten » Ooyerhoek » 7207CW
  Ferla Dak & Zinkwerk
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ferla Dak & Zinkwerk is gevestigd op Het Zwanevlot 224 te Zutphen en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

  Zutphen » Zuidwijken » Zwanevlot en De Brink » 7206CM
  Devades
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Devades is gevestigd op Caro van Eycklaan 3 te Zutphen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zutphen » Leesten » De Enk » 7207GE
  Boga Fashion
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Boga Fashion is gevestigd op Beukerstraat 27 te Zutphen en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  Zutphen » Centrum - De Hoven » Laarstraat en omgeving » 7201LA
  Anderzicht Paardencoaching
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Anderzicht Paardencoaching is gevestigd op Buitensingel 89 te Zutphen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Zutphen » Waterkwartier » Pagemate en omgeving » 7204HB
  Nooitmeerdorst B.V. i.o.
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Nooitmeerdorst B.V. i.o. is gevestigd op Lochemseweg 20 te Warnsveld en is actief in de branche Vervaardiging van bier.

  Zutphen » Warnsveld » Warken » 7231PD

  Maandag 31 december 2018

  Manon Schoppers
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Manon Schoppers is gevestigd op Bevrijdingslaan 25b te Warnsveld en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Zutphen » Warnsveld » Dorp Warnsveld » 7231HB
  Gijnoje B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Gijnoje B.V. is gevestigd op Gerstekamp 1 te Warnsveld en is actief in de branche Vermogensbeheer.

  Zutphen » Warnsveld » Dorp Warnsveld » 7231BJ
  MFN Beheer B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap MFN Beheer B.V. is gevestigd op Het Zwanevlot 282 te Zutphen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zutphen » Zuidwijken » Zwanevlot en De Brink » 7206CP
  Violaine
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Violaine is gevestigd op Halvemaanstraat 33 te Zutphen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Zutphen » Centrum - De Hoven » Laarstraat en omgeving » 7201BS
  Medical Matters B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Medical Matters B.V. is gevestigd op Boslaan 10 te Warnsveld en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zutphen » Warnsveld » Dorp Warnsveld » 7231DH
  Siham hart voor de zorg
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Siham hart voor de zorg is gevestigd op Mackaystraat 17 te Zutphen en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

  Zutphen » Waterkwartier » Zeeheldenbuurt » 7204JS
  Rêve Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Rêve Holding B.V. is gevestigd op Prins Clausstraat 6 te Zutphen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zutphen » Waterkwartier » Warnsveldsewegkwartier-Noord » 7204AV
  Doreen Woutersen
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Doreen Woutersen is gevestigd op Berkenlaan 285 te Zutphen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Zutphen » Waterkwartier » Warnsveldsewegkwartier-Noord » 7204EL
  DSI Filters B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap DSI Filters B.V. is gevestigd op Prins Clausstraat 6 te Zutphen en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

  Zutphen » Waterkwartier » Warnsveldsewegkwartier-Noord » 7204AV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zutphen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?