Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Colmschaterenk

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Colmschaterenk. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 28 juni 2018

  Zanting Administratie-Adviezen
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 26 juni 2018

  Op 26 juni 2018 is het faillissement uitgesproken van Zanting Administratie-Adviezen. Het insolventienummer is F.16/18/289. Zanting Administratie-Adviezen is gevestigd in Lelystad. Zanting Administratie-Adviezen is actief in de branche Onderwijs.

  Deventer » Colmschate-Zuid » Colmschaterenk » 7422SG

  Donderdag 9 oktober 2014

  Ijzerman De Vries V.O.F.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 7 oktober 2014

  Op 7 oktober 2014 is het faillissement uitgesproken van Ijzerman De Vries V.O.F.. Het insolventienummer is F.08/14/776. Ijzerman De Vries V.O.F. is gevestigd in Deventer. Ijzerman De Vries V.O.F. is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Deventer » Colmschate-Zuid » Colmschaterenk » 7422SK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?