Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Buitengebied Lettele en Okkenbroek

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Buitengebied Lettele en Okkenbroek. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 26 juli 2018

  Lifecare C En S
  Laatste wijziging faillissement woensdag 25 juli 2018

  Op 25 juli 2018 is het faillissement uitgesproken van Lifecare C En S. Het insolventienummer is F.08/18/243. Lifecare C En S is gevestigd in Lettele. Lifecare C En S is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Deventer » Lettele » Buitengebied Lettele en Okkenbroek » 7434RT

  Donderdag 9 januari 2014

  Affinage Centrum Twente Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 8 januari 2014

  Op 8 januari 2014 is het faillissement uitgesproken van Affinage Centrum Twente Bv. Het insolventienummer is F.08/14/5. Affinage Centrum Twente Bv is gevestigd in Lettele. Affinage Centrum Twente Bv is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Deventer » Lettele » Buitengebied Lettele en Okkenbroek » 7434PN

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?