Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Rielerweg-Oost

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Rielerweg-Oost. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 26 september 2018

  Hengelsport Arnhem
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 25 september 2018

  Op 25 september 2018 is het faillissement uitgesproken van Hengelsport Arnhem. Het insolventienummer is F.08/18/292. Hengelsport Arnhem is gevestigd in Deventer. Hengelsport Arnhem is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Deventer » Voorstad » Rielerweg-Oost » 7416AX

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?