Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Bedrijventerrein Groene Zoom

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Bedrijventerrein Groene Zoom. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 28 januari 2015

  Procas B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 27 januari 2015

  Op 27 januari 2015 is het faillissement uitgesproken van Procas B.V.. Het insolventienummer is F.15/15/40. Procas B.V. is gevestigd in Dordrecht. Procas B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Dordrecht » Stadspolders » Bedrijventerrein Groene Zoom » 3315LG

  Vrijdag 16 januari 2015

  Aquaserva Group B.V.
  Laatste wijziging faillissement woensdag 14 januari 2015

  Op 14 januari 2015 is het faillissement uitgesproken van Aquaserva Group B.V.. Het insolventienummer is F.15/15/18. Aquaserva Group B.V. is gevestigd in Schiphol. Aquaserva Group B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Dordrecht » Stadspolders » Bedrijventerrein Groene Zoom » 3315LG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein Groene Zoom

  Instellen

  Buurten in Stadspolders

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?