Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Stellendam buitengebied

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Stellendam buitengebied. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 20 april 2016

  Dm Sales B.V,
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 19 april 2016

  Op 19 april 2016 is het faillissement uitgesproken van Dm Sales B.V,. Het insolventienummer is F.10/16/225. Dm Sales B.V, is gevestigd in Stellendam. Dm Sales B.V, is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Goeree-Overflakkee » Stellendam » Stellendam buitengebied » 3251NG
  International Ship And Yacht Supply B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 19 april 2016

  Op 19 april 2016 is het faillissement uitgesproken van International Ship And Yacht Supply B.V.. Het insolventienummer is F.10/16/226. International Ship And Yacht Supply B.V. is gevestigd in Stellendam. International Ship And Yacht Supply B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Goeree-Overflakkee » Stellendam » Stellendam buitengebied » 3251NG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stellendam buitengebied

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?