Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Faillissementen in Katwijk aan den Rijn

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Katwijk aan den Rijn. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Scaudit Project Expertise B.V.
  dinsdag 7 maart 2017

  Op 7 maart 2017 is het faillissement uitgesproken van Scaudit Project Expertise B.V.. Het insolventienummer is F.09/17/77. Scaudit Project Expertise B.V. is gevestigd in Katwijk.

  2223GGKatwijkKatwijk aan den Rijn't Sandt
  Bowling & Party Centrum Noordwijk B.V.
  dinsdag 14 februari 2017

  Op 14 februari 2017 is het faillissement uitgesproken van Bowling & Party Centrum Noordwijk B.V.. Het insolventienummer is F.09/17/53. Bowling & Party Centrum Noordwijk B.V. is gevestigd in Katwijk.

  2223GGKatwijkKatwijk aan den Rijn't Sandt
  Far Consolidated Bv
  dinsdag 12 juni 2012

  Op 12 juni 2012 is het faillissement uitgesproken van Far Consolidated Bv. Het insolventienummer is F.13/12/377. Far Consolidated Bv is gevestigd in Katwijk.

  2223GGKatwijkKatwijk aan den Rijn't Sandt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Katwijk aan den Rijn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk