Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Kievitsdel

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Kievitsdel. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 29 maart 2018

  Venator B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 27 maart 2018

  Op 27 maart 2018 is het faillissement uitgesproken van Venator B.V.. Het insolventienummer is F.02/18/96. Venator B.V. is gevestigd in Doorwerth.

  Renkum » Buitengebied Doorwerth » Kievitsdel » 6865BN

  Woensdag 19 maart 2014

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 14 maart 2014

  Op 14 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.05/14/295. Natuurlijk persoon is gevestigd in Doorwerth.

  Renkum » Buitengebied Doorwerth » Kievitsdel » 6865BL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kievitsdel

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?