Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Oost-Knollendam

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Oost-Knollendam. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 9 januari 2019

  Uw Slager Gijs Tange
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 8 januari 2019

  Op 8 januari 2019 is het faillissement uitgesproken van Uw Slager Gijs Tange. Het insolventienummer is F.15/19/5. Uw Slager Gijs Tange is gevestigd in Oostknollendam. Uw Slager Gijs Tange is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Wormerland » Wormer » Oost-Knollendam » 1534NG

  Maandag 14 juli 2014

  't Zwet B.V.
  Laatste wijziging faillissement donderdag 23 januari 2014

  Op 23 januari 2014 is het faillissement uitgesproken van 't Zwet B.V.. Het insolventienummer is F.14/45. 't Zwet B.V. is gevestigd in Wormer. 't Zwet B.V. is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Wormerland » Wormer » Oost-Knollendam » 1531MD

  Donderdag 23 januari 2014

  't Zwet Bv
  Laatste wijziging faillissement donderdag 23 januari 2014

  Op 23 januari 2014 is het faillissement uitgesproken van 't Zwet Bv. Het insolventienummer is F.13/14/45. 't Zwet Bv is gevestigd in Wormer. 't Zwet Bv is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Wormerland » Wormer » Oost-Knollendam » 1531MD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oost-Knollendam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?