Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de wijk Grote Waal

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de wijk Grote Waal.

  Donderdag 12 juli 2018

  Woning Oliemolen 15 Hoorn Nh

  Het adres van deze woning uit 1981 is Oliemolen 15 te Hoorn Nh. Het pand heeft een oppervlakte van 140m² en een perceeloppervlakte van 245m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 225.000.

  Hoorn » Grote Waal » Grote Waal - Buurt 13 07 » 1622JJ
  Woning De Wieken 150 Hoorn Nh

  Het adres van deze woning uit 1978 is De Wieken 150 te Hoorn Nh. Het pand heeft een oppervlakte van 114m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 175.000.

  Hoorn » Grote Waal » Grote Waal - Buurt 13 05 » 1622GW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Grote Waal

  Instellen

  Buurten in Grote Waal

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?