Bedrijfspanden in de buurt Schinkelpolder

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Schinkelpolder en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Rietwijkeroordweg 22 Aalsmeer

Dit bedrijfspand op het adres Rietwijkeroordweg 22 te Aalsmeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 25.020 m² (in units vanaf 1.110 m²).

Dinsdag 13 juni 2023

Kantoorruimte Mr. Jac. Takkade 3 Aalsmeer

Dit bedrijfspand op het adres Mr. Jac. Takkade 3 te Aalsmeer is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 390 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 2 september 2022

Bedrijfsruimte Rietwijkerdwarsweg 2 Aalsmeer

Dit bedrijfspand op het adres Rietwijkerdwarsweg 2 te Aalsmeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.500 m².

Dinsdag 24 mei 2022

Bedrijfsruimte Mr. Jac. Takkade 3 C 17 Aalsmeer

Dit bedrijfspand op het adres Mr. Jac. Takkade 3 C 17 te Aalsmeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.510 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent