Bedrijven in Aalsmeer

Wil je weten welke bedrijven er in Aalsmeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Aalsmeer.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Diamond Plane Tags
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Diamond Plane Tags is gevestigd op Aalsmeerderweg 239O te Aalsmeer en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van metaal n.e.g..

Apex Music Agency
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Apex Music Agency is gevestigd op Witteweg 32 te Aalsmeer en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Waheed Horeca
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Waheed Horeca is gevestigd op Zijdstraat 1A te Aalsmeer en is actief in de branche Restaurants.

Lunaviva
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Lunaviva is gevestigd op Uiterweg 368 te Aalsmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

URBAN Capital Estate Group B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap URBAN Capital Estate Group B.V. is gevestigd op Witteweg 28A te Aalsmeer en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Construction Solutions
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Construction Solutions is gevestigd op Dorpsstraat 77 te Aalsmeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

URBAN Venture Group B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap URBAN Venture Group B.V. is gevestigd op Witteweg 28A te Aalsmeer en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Isabel-schoonmaak & renovatieservice
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Isabel-schoonmaak & renovatieservice is gevestigd op Rameaulaantje 4 te Aalsmeer en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

K?nst&Visser
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma K?nst&Visser is gevestigd op Roerdomplaan 8 te Aalsmeer en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Allround fix
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Allround fix is gevestigd op van Heijningenstraat 2 te Kudelstaart en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sharks Trading
Opgericht in April 2023

De onderneming Sharks Trading is gevestigd op Einthovenhof 1 te Kudelstaart en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mengel
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Mengel is gevestigd op Baanvak 104 te Aalsmeer en is actief in de branche Landschapsverzorging.

M. Douma transport
Opgericht in April 2023

De onderneming M. Douma transport is gevestigd op Hornweg 181 te Aalsmeer en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Cormedia
Opgericht in April 2023

De onderneming Cormedia is gevestigd op Marconistraat 39 te Kudelstaart en is actief in de branche Fotografie.

Migrate IT
Opgericht in April 2023

De onderneming Migrate IT is gevestigd op Oosteinderweg 589 te Aalsmeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent