Bedrijven in Aalsmeer

Wil je weten welke bedrijven er in Aalsmeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Aalsmeer.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Vreeken International
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vreeken International is gevestigd op Machineweg 205 te Aalsmeer en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Bean Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Bean Holding B.V. is gevestigd op Koolwitjestraat 2 te Aalsmeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vereniging van Eigenaars van het gebouw Lakenblekerstraat 51 en Turfstekerstraat 46 en 48
Opgericht in Februari 1986

De vereniging Vereniging van Eigenaars van het gebouw Lakenblekerstraat 51 en Turfstekerstraat 46 en 48 is gevestigd op Uiterweg 353 te Aalsmeer en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

SoufTams
Opgericht in April 2024

De onderneming SoufTams is gevestigd op Gravin Aleidstraat 1 te Kudelstaart en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Onderwijsgezond B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Onderwijsgezond B.V. is gevestigd op Burg Hoffscholteweg 3-03 te Aalsmeer en is actief in de branche Vervaardiging van kant-en-klaarmaaltijden en snacks.

RRSP B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap RRSP B.V. is gevestigd op Koolwitjestraat 113 te Aalsmeer en is actief in de branche Financiële holdings.

Mijaza III B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Mijaza III B.V. is gevestigd op Witteweg 34 te Aalsmeer en is actief in de branche Financiële holdings.

Hoozan B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Hoozan B.V. is gevestigd op Witteweg 34 te Aalsmeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Kattentrimsalon Kat & Knap
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Kattentrimsalon Kat & Knap is gevestigd op Uiterweg 417ws3 te Aalsmeer en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Okii's barber
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Okii's barber is gevestigd op Zeemanhof 24 te Kudelstaart en is actief in de branche Haarverzorging.

Live Logistics B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Live Logistics B.V. is gevestigd op Witteweg 45 te Aalsmeer en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Van der Schilden B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Van der Schilden B.V. is gevestigd op Oosteinderweg 170 te Aalsmeer en is actief in de branche Heien en andere funderingswerkzaamheden.

Clear Projects
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Clear Projects is gevestigd op Charles Gabrijweg 48 te Aalsmeer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Verbeek Content Creations
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Verbeek Content Creations is gevestigd op Kerkweg 13 te Aalsmeer en is actief in de branche Fotografie.

ARHR
Opgericht in Mei 2024

De onderneming ARHR is gevestigd op Stommeerweg 135 te Aalsmeer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement