Bedrijfspanden in de gemeente Barendrecht

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Barendrecht en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 12 april 2024

Bedrijfsruimte Zwolseweg 37b Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Zwolseweg 37b te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, airconditioning en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 127 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Bijdorp-West 77 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Bijdorp-West 77 te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 290 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 10 april 2024

Winkelruimte Lindehoevelaan 24 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Lindehoevelaan 24 te Barendrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 198 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Oosteinde 13 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Oosteinde 13 te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1982 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 344 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 21 maart 2024

Kantoorruimte Stockholm 1- 3 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Stockholm 1- 3 te Barendrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 236 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zondag 17 maart 2024

Bedrijfsruimte Riga 2 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Riga 2 te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.206 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 12 maart 2024

Bedrijfsruimte Kolding 12 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Kolding 12 te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 202 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 9 maart 2024

Horecagelegenheid Havenhoofd 2 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Havenhoofd 2 te Barendrecht is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 189 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Zwolseweg 28 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Zwolseweg 28 te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 175.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Bedrijfsruimte Deventerseweg 3a Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Deventerseweg 3a te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012 met energielabel A++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 325.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 165 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 22 februari 2024

Bedrijfsruimte Tielseweg 26 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Tielseweg 26 te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 158 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 17 februari 2024

Bedrijfsruimte Fennaweg 33 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Fennaweg 33 te Barendrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 278 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Zwolseweg 1 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Zwolseweg 1 te Barendrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 413 m² (in units vanaf 200 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 13 februari 2024

Kantoorruimte Ebweg 16a Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Ebweg 16a te Barendrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 400 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 2 februari 2024

Kantoorruimte Kolding 9 Barendrecht

Dit bedrijfspand op het adres Kolding 9 te Barendrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 143 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement