Bedrijfspanden in de gemeente Breda

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Breda en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Dinsdag 23 juli 2024

Winkelruimte Groenstraat 2 Prinsenbeek

Dit bedrijfspand op het adres Groenstraat 2 te Prinsenbeek is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1921. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 22 juli 2024

Beleggingsobject Emmastraat 3 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Emmastraat 3 te Breda heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1908 met energielabel E. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 715.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 156 m².

Zaterdag 20 juli 2024

Bedrijfsruimte Koele Mei 48A Breda

Dit bedrijfspand op het adres Koele Mei 48A te Breda is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1968 met energielabel E. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 160 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Beleggingsobject Lange Brugstraat 39 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Lange Brugstraat 39 te Breda heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.080.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 590 m².

Bedrijfsruimte Heusing 12A Breda

Dit bedrijfspand op het adres Heusing 12A te Breda is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 75 m².

Kantoorruimte Paardeweide 11 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Paardeweide 11 te Breda is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1988 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 281 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Chasséveld 15E Breda

Dit bedrijfspand op het adres Chasséveld 15E te Breda is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 680 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Ulvenhoutselaan 12A Breda

Dit bedrijfspand op het adres Ulvenhoutselaan 12A te Breda is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1857. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.250.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 95 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Minervum 7444J Breda

Dit bedrijfspand op het adres Minervum 7444J te Breda is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 136 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Minervum 7444K Breda

Dit bedrijfspand op het adres Minervum 7444K te Breda is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 177 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 13 juli 2024

Kantoorruimte Meerten Verhoffstraat 1 C 2 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Meerten Verhoffstraat 1 C 2 te Breda is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1875. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 6 juli 2024

Bedrijfsruimte Veldsteen 13 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Veldsteen 13 te Breda is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.346 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Woensdag 3 juli 2024

Kantoorruimte Vincent van Goghstraat 23 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Vincent van Goghstraat 23 te Breda is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1937 met energielabel G. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 50 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 29 juni 2024

Winkelruimte Karrestraat 11 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Karrestraat 11 te Breda is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 785.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 189 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Kantoorruimte Ceresstraat 35 Breda

Dit bedrijfspand op het adres Ceresstraat 35 te Breda is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 21 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement