Bedrijven in Breda

Wil je weten welke bedrijven er in Breda zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Breda.

Filter Filter

Donderdag 13 juni 2024

Puur Natuur Coaching
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Puur Natuur Coaching is gevestigd op Zeisstraat 21 te BREDA en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 11 juni 2024

Maci B.V.
Opgericht in Mei 2006

De besloten vennootschap Maci B.V. is gevestigd op Cornelis Florisstraat 20 te Breda en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

NUDE Beauty Brands B.V.
Opgericht in Oktober 2020

De besloten vennootschap NUDE Beauty Brands B.V. is gevestigd op Klimopstraat 3 te Breda en is actief in de branche Vervaardiging van parfums en cosmetica.

MEMO Project II B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap MEMO Project II B.V. is gevestigd op Baronielaan 23 te Breda en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Op hoop van zegen B.V.
Opgericht in Juni 2013

De besloten vennootschap Op hoop van zegen B.V. is gevestigd op Vogelenzanglaan 32B4 te Breda.

Holding van Kuijk B.V.
Opgericht in Juli 1985

De besloten vennootschap Holding van Kuijk B.V. is gevestigd op Brigidastraat 8B te Bavel.

Waves Real Estate
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Waves Real Estate is gevestigd op Wilhelminapark 3 te Breda en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

De Pree Development B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap De Pree Development B.V. is gevestigd op Willem van Oranjelaan 63 te Breda en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Authentic Area V.O.F.
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Authentic Area V.O.F. is gevestigd op Langelaar 33 te Teteringen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The Little Mexican
Opgericht in Mei 2024

De onderneming The Little Mexican is gevestigd op Vlaanderenstraat 112 te Breda en is actief in de branche Eventcatering.

J&S Cateringservice
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma J&S Cateringservice is gevestigd op Achter de Lange Stallen 33 te Breda en is actief in de branche Eventcatering.

Consuli B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Consuli B.V. is gevestigd op Ceresstraat 13 te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

nomar-superoils
Opgericht in Mei 2024

De onderneming nomar-superoils is gevestigd op Doornboslaan 113 te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Voetreflex & Pedicure Floor
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Voetreflex & Pedicure Floor is gevestigd op Antwerpenstraat 372 te Breda en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Orchid Outfitters
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Orchid Outfitters is gevestigd op Tweeschaar 11 te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement