Bedrijfspanden in de gemeente Lansingerland

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Lansingerland en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Gisteren

Bedrijfsruimte Van 't Hoffstraat 5 Bleiswijk

Dit bedrijfspand op het adres Van 't Hoffstraat 5 te Bleiswijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 230.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m².

Dinsdag 9 juli 2024

Bedrijfsruimte Industrieweg 69 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 69 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en krachtstroom. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 80 m² (in units vanaf 27 m²).

Donderdag 4 juli 2024

Winkelruimte Kerksingel 26 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Kerksingel 26 te Berkel en Rodenrijs is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1976 met energielabel A+++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 259.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 95 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 3 juli 2024

Bedrijfsruimte Industrieweg 69 18 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 69 18 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 145.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 48 m².

Bedrijfsruimte Industrieweg 69 14 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 69 14 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 48 m².

Dinsdag 25 juni 2024

Bedrijfsruimte Amethistweg 41 Bleiswijk

Dit bedrijfspand op het adres Amethistweg 41 te Bleiswijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 304 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Prismalaan West 40 Bleiswijk

Dit bedrijfspand op het adres Prismalaan West 40 te Bleiswijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 144 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Prismalaan West 42 Bleiswijk

Dit bedrijfspand op het adres Prismalaan West 42 te Bleiswijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 116 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Industrieweg 69 70 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 69 70 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 21 m².

Bedrijfsruimte Industrieweg 69 4 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 69 4 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 37 m².

Bedrijfsruimte Industrieweg 69 3 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 69 3 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 32 m².

Bedrijfsruimte Industrieweg 69 61 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 69 61 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 21 m².

Woensdag 12 juni 2024

Bedrijfsruimte Celsiusstraat 12a Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Celsiusstraat 12a te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 685.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 225 m².

Maandag 10 juni 2024

Bedrijfsruimte Van 't Hoffstraat 35 Bleiswijk

Dit bedrijfspand op het adres Van 't Hoffstraat 35 te Bleiswijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 158 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Celsiusstraat 29 Berkel en Rodenrijs

Dit bedrijfspand op het adres Celsiusstraat 29 te Berkel en Rodenrijs is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 350.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 158 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement