Bedrijven in Lansingerland

Wil je weten welke bedrijven er in Lansingerland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Lansingerland.

Filter

Dinsdag 28 juni 2022

Healingbyresma
Opgericht in juni 2022

De onderneming Healingbyresma is gevestigd op Karel Doormanlaan 13 te Bleiswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Lansingerland > Bleiswijk > Zeeheldenbuurt > 2665AS
Denzany
Opgericht in juni 2022

De onderneming Denzany is gevestigd op Architectenlaan 32 te Bergschenhoek en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Lansingerland > Bergschenhoek > 2662ED
PriMa Brickstore
Opgericht in november 2020

De vennootschap onder firma PriMa Brickstore is gevestigd op Veldspaat 4 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lansingerland > Noordpolder > Edelsteenbuurt > 2651RP
Fortunate to have Toqo I B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Fortunate to have Toqo I B.V. is gevestigd op Parkstraat 31 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Financiële holdings.

Lansingerland > Berkel > Parkbuurt > 2652DJ
van den Bulk Groen Grond Infra B.V.
Opgericht in juli 2011

De besloten vennootschap van den Bulk Groen Grond Infra B.V. is gevestigd op Noordersingel 86 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Lansingerland > Noordeinde > Noordeinde > 2651LW
van den Bulk Beheer B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap van den Bulk Beheer B.V. is gevestigd op Noordersingel 86 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Financiële holdings.

Lansingerland > Noordeinde > Noordeinde > 2651LW
Arocon B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Arocon B.V. is gevestigd op Roland Holstlaan 6 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Lansingerland > Boterdorp > Eilandenbuurt > 2662AM
Zundorf Holding B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Zundorf Holding B.V. is gevestigd op Weg en Bos 26 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Financiële holdings.

Lansingerland > Oosteindsche Polder > Weg en Land > 2661DH
ReuzelRotterdam B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap ReuzelRotterdam B.V. is gevestigd op Conny Stuartstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Financiële holdings.

Lansingerland > 2652ND
A. Stevens Holding B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap A. Stevens Holding B.V. is gevestigd op Groene Loper 46 te Bleiswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lansingerland > Bleiswijk > Oranjebuurt > 2665VK
LAWine-S Holding B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap LAWine-S Holding B.V. is gevestigd op Parkstraat 11 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lansingerland > Berkel > Parkbuurt > 2652DJ
Zagora Tours
Opgericht in mei 2022

De onderneming Zagora Tours is gevestigd op Beukenlaan 98 te BLEISWIJK en is actief in de branche Ongeregeld personenvervoer over de weg.

Lansingerland > Hoekeindse Zoom > Bomenbuurt > 2665DS
Leo van der Elst Beheer B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap Leo van der Elst Beheer B.V. is gevestigd op Smaragd 18 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Financiële holdings.

Lansingerland > Noordpolder > Edelsteenbuurt > 2651RW
GTH Dienstverlening
Opgericht in mei 2022

De onderneming GTH Dienstverlening is gevestigd op Zonnehof 6 te BERKEL EN RODENRIJS en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Lansingerland > Noordpolder > Sterrenbuurt > 2651TW
Berema bouw
Opgericht in juni 2022

De vennootschap onder firma Berema bouw is gevestigd op van Ruysdaellaan 93 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lansingerland

Instellen

Meer nieuws in Lansingerland

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement