Bedrijfspanden in de gemeente Lelystad

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Lelystad en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Dinsdag 29 november 2022

Kantoorruimte Platinastraat 56A Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Platinastraat 56A te Lelystad is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1978. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 350 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 27 november 2022

Bedrijfsruimte Zeilweg 32 U 35 Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Zeilweg 32 U 35 te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m².

Bedrijfsruimte Lelystorage Bedrijfsunit XL Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Lelystorage Bedrijfsunit XL te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 199.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 148 m².

Bedrijfsruimte Lelystorage Opslagunit S Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Lelystorage Opslagunit S te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 56.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 35 m².

Bedrijfsruimte Lelystorage Bedrijfsunit M Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Lelystorage Bedrijfsunit M te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 142.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 92 m².

Bedrijfsruimte Lelystorage Bedrijfsunit L Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Lelystorage Bedrijfsunit L te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 197.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 130 m².

Bedrijfsruimte Lelystorage Opslagunit M Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Lelystorage Opslagunit M te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 85.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 61 m².

Bedrijfsruimte Lelystorage Opslagunit XL Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Lelystorage Opslagunit XL te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 152.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 112 m².

Bedrijfsruimte Zeilweg 32 U 72 Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Zeilweg 32 U 72 te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 53 m².

Bedrijfsruimte Lelystorage Opslagunit L Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Lelystorage Opslagunit L te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 116.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 83 m².

Vrijdag 25 november 2022

Kantoorruimte Botter 14 5 en 11 Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Botter 14 5 en 11 te Lelystad is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 171 m² (in units vanaf 85 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 17 november 2022

Bedrijfsruimte Apolloweg 2K Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Apolloweg 2K te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 164 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 16 november 2022

Winkelruimte De Wissel 37 Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres De Wissel 37 te Lelystad is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 101 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Zuidersluisweg 49 Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Zuidersluisweg 49 te Lelystad is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006 met energielabel A++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 650.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 355 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 14 november 2022

Bedrijfsruimte Vaartweg 58W Lelystad

Dit bedrijfspand op het adres Vaartweg 58W te Lelystad is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 150 m².

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent