Bedrijven in Lelystad

Wil je weten welke bedrijven er in Lelystad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Lelystad.

Filter Filter

Vannacht

Mineral Analysis Nederland
Opgericht in April 2020

De onderneming Mineral Analysis Nederland is gevestigd op Rode Klif 227 te Lelystad en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

H.H. Metsen
Opgericht in December 2022

De onderneming H.H. Metsen is gevestigd op Tjalk 37 12 te Lelystad en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Reusables Factory B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Reusables Factory B.V. is gevestigd op Artemisweg 175 te Lelystad en is actief in de branche Vervaardiging van huishoudelijke en sanitaire papierwaren.

HK GeneralContractor
Opgericht in December 2022

De onderneming HK GeneralContractor is gevestigd op Rozengaard 15 17A te Lelystad en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Quincy Hermans
Opgericht in December 2022

De onderneming Quincy Hermans is gevestigd op Langezand 33 te Lelystad en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vereniging van Eigenaars De Vaart Business Center aan de Vaartweg te Lelystad
Opgericht in Juni 2021

De vereniging Vereniging van Eigenaars De Vaart Business Center aan de Vaartweg te Lelystad is gevestigd op Jol 10 11 te Lelystad en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Hs42-dienstverlening
Opgericht in December 2022

De onderneming Hs42-dienstverlening is gevestigd op Klip 169 te Lelystad en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

PvR-IT B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap PvR-IT B.V. is gevestigd op Waterkersstraat 17 te Lelystad en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

Acar Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Acar Holding B.V. is gevestigd op Ranonkellaan 315 te Lelystad en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

RJG Commerce
Opgericht in November 2022

De onderneming RJG Commerce is gevestigd op Tjalk 41 68 te Lelystad en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Racks Clothing
Opgericht in December 2022

De onderneming Racks Clothing is gevestigd op Tjalk 38 32 te Lelystad en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Acar Finance Consultancy B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Acar Finance Consultancy B.V. is gevestigd op Ranonkellaan 315 te Lelystad en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Wonderworld
Opgericht in November 2022

De onderneming Wonderworld is gevestigd op Het Zwin 10 te Lelystad en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

DM Socials
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma DM Socials is gevestigd op Danzigstraat 21 te Lelystad en is actief in de branche Reclamebureaus.

IGYO
Opgericht in December 2022

De onderneming IGYO is gevestigd op Botter 20 32 te Lelystad en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent