Bedrijven in Lelystad

Wil je weten welke bedrijven er in Lelystad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Lelystad.

Filter Filter

Vanmorgen

Travel Flow Solutions
Opgericht in September 2023

De onderneming Travel Flow Solutions is gevestigd op Reespoor 7 te Lelystad en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Irena Super Clean
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Irena Super Clean is gevestigd op Sont 42 te Lelystad en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Tabak in de buurt B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Tabak in de buurt B.V. is gevestigd op Kempenaar 03 9 te Lelystad en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Kompreno de Risko B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Kompreno de Risko B.V. is gevestigd op Saerdam 111 te Lelystad en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Eisdenbouwservice
Opgericht in September 2023

De onderneming Eisdenbouwservice is gevestigd op Griend 19 18 te Lelystad en is actief in de branche Stratenmaken.

OneGoal consultancy
Opgericht in September 2023

De onderneming OneGoal consultancy is gevestigd op Kolbergstraat 26 te Lelystad en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Extra werken Schoonmaken & Glazenwassen
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Extra werken Schoonmaken & Glazenwassen is gevestigd op Enkhuizerzand 25 te Lelystad en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Cadro B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Cadro B.V. is gevestigd op Ketelmeerstraat 192 te Lelystad en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

K2DANCE
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming K2DANCE is gevestigd op Hunsingo 39 te Lelystad en is actief in de branche Dansscholen.

Askdeco
Opgericht in September 2023

De onderneming Askdeco is gevestigd op Oldambt 25 te Lelystad en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

TT multidiensten
Opgericht in September 2023

De onderneming TT multidiensten is gevestigd op Ekenstein 40 te Lelystad en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dutch Race Control
Opgericht in September 2023

De onderneming Dutch Race Control is gevestigd op Vijfherenlanden 92 te Lelystad en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

ZB jeugdzorg
Opgericht in September 2023

De onderneming ZB jeugdzorg is gevestigd op Galjoen 25 18 te Lelystad en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Sprookjes opvang
Opgericht in September 2023

De onderneming Sprookjes opvang is gevestigd op Zandbank 28 te Lelystad en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

M.Ad nails
Opgericht in September 2023

De onderneming M.Ad nails is gevestigd op Galjoen 23 20 te Lelystad en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent