Bedrijfspanden in de gemeente Nunspeet

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Nunspeet en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zaterdag 5 november 2022

Bedrijfsruimte Marconiweg 22B Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Marconiweg 22B te Nunspeet is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 685 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 29 oktober 2022

Bedrijfsruimte Gunningweg bouwkavel 1 en 2 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Gunningweg bouwkavel 1 en 2 te Nunspeet is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 599.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m² (in units vanaf 60 m²).

Woensdag 19 oktober 2022

Bouwgrond Molenweg Elspeet

Dit bedrijfspand op het adres Molenweg te Elspeet heeft bouwgrond als hoofdfunctie. Het betreft hier . De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 80.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 4.009 m² (in units vanaf 1 m²).

Woensdag 5 oktober 2022

Bedrijfsruimte Marconiweg 8 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Marconiweg 8 te Nunspeet is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 790 m².

Donderdag 29 september 2022

Kantoorruimte Ampèrestraat 4 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Ampèrestraat 4 te Nunspeet is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 275 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Korteweg 2 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Korteweg 2 te Nunspeet is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 135 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 24 september 2022

Kantoorruimte Laan 12a Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Laan 12a te Nunspeet is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen en toilet. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 65 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 20 september 2022

Maatschappelijk vastgoed Groenelaantje 35 37 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Groenelaantje 35 37 te Nunspeet heeft Maatschappelijk vastgoed als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1925 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 3.500.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.057 m².

Zaterdag 17 september 2022

Bedrijfsruimte Marconiweg 18 D 3 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Marconiweg 18 D 3 te Nunspeet is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 169.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en mechanische ventilatie. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Aarweg 1C Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Aarweg 1C te Nunspeet is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 200 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 13 september 2022

Winkelruimte Dorpsstraat 11 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 11 te Nunspeet is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 180 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 10 september 2022

Winkelruimte Stationslaan 27 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Stationslaan 27 te Nunspeet is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1910. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 140 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 8 september 2022

Kantoorruimte Haverkamp 9 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Haverkamp 9 te Nunspeet is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 55 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 25 augustus 2022

Bedrijfsruimte Gunningweg Fase III Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Gunningweg Fase III te Nunspeet is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 98.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Woensdag 17 augustus 2022

Kantoorruimte Elspeterweg 22- 24 Nunspeet

Dit bedrijfspand op het adres Elspeterweg 22- 24 te Nunspeet is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, mechanische ventilatie, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 5.802 m² (in units vanaf 400 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent