Bedrijfspanden in de gemeente Oss

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Oss en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 20 november 2023

Kantoorruimte Landpoortstraat 2 Ravenstein

Dit bedrijfspand op het adres Landpoortstraat 2 te Ravenstein is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1880. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 61 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Galliërshof 56 Oss

Dit bedrijfspand op het adres Galliërshof 56 te Oss is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 11 november 2023

Bedrijfsruimte Kantsingel 22h Oss

Dit bedrijfspand op het adres Kantsingel 22h te Oss is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 413 m².

Zaterdag 4 november 2023

Agrarisch bedrijf Vlierbosstraat 12 Neerloon

Dit bedrijfspand op het adres Vlierbosstraat 12 te Neerloon is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . .

Winkelruimte Frankenweg 2K Oss

Dit bedrijfspand op het adres Frankenweg 2K te Oss is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 155 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 1 november 2023

Bedrijfsruimte Nieuwe Steeg 10 Berghem

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwe Steeg 10 te Berghem is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 850.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 733 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Agrarisch bedrijf Achterschaijkstraat 16 16A, 18 Berghem

Dit bedrijfspand op het adres Achterschaijkstraat 16 16A, 18 te Berghem is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . .

Vrijdag 13 oktober 2023

Bedrijfsruimte Galliërshof 4 Oss

Dit bedrijfspand op het adres Galliërshof 4 te Oss is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 219.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 160 m².

Bedrijfsruimte Dommelstraat 68 Oss

Dit bedrijfspand op het adres Dommelstraat 68 te Oss is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 588 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 5 oktober 2023

Bedrijfsruimte Stationssingel 116 Ravenstein

Dit bedrijfspand op het adres Stationssingel 116 te Ravenstein is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel B. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 875.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 204 m².

Woensdag 4 oktober 2023

Bedrijfsruimte Bedrijvenweg 2 Geffen

Dit bedrijfspand op het adres Bedrijvenweg 2 te Geffen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 440 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 28 september 2023

Kantoorruimte Klaphekkenstraat 5 Oss

Dit bedrijfspand op het adres Klaphekkenstraat 5 te Oss is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 23 september 2023

Bedrijfsruimte Gasstraat-Oost 28d Oss

Dit bedrijfspand op het adres Gasstraat-Oost 28d te Oss is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 136 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 20 september 2023

Bedrijfsruimte Nieuwe Hescheweg 11A-B Oss

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwe Hescheweg 11A-B te Oss is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1976. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 579 m².

Zaterdag 16 september 2023

Kantoorruimte Smidse 2 - 1 Geffen

Dit bedrijfspand op het adres Smidse 2 - 1 te Geffen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, systeemplafond en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 12 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent