Bedrijven in Oss

Wil je weten welke bedrijven er in Oss zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oss.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Holman Consultancy & Management B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Holman Consultancy & Management B.V. is gevestigd op Koningsloper 435 te Oss en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vitality Nutrition V.O.F.
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Vitality Nutrition V.O.F. is gevestigd op Leygraaf 29 te Oss en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LB2 Vastgoed B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap LB2 Vastgoed B.V. is gevestigd op Dorpstraat 18E te Geffen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Klinq
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Klinq is gevestigd op Kamperfoeliestraat 60 te Oss en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Muradjan Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Muradjan Beheer B.V. is gevestigd op Baljuwstraat 31 te Oss en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Renate 93 B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Renate 93 B.V. is gevestigd op Kruisstraat 48 te Herpen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Aannemer Compleet B.V.
Opgericht in Mei 2015

De besloten vennootschap Aannemer Compleet B.V. is gevestigd op Baljuwstraat 31 te Oss en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

S.H. Social Work
Opgericht in December 2022

De onderneming S.H. Social Work is gevestigd op Hertogin Elisabethstraat 7 te Oss en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Van Loon Lithoijen
Opgericht in Januari 1999

De maatschap Van Loon Lithoijen is gevestigd op Lutterstraat 15 te Lithoijen en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

P.J.M. van den Berg Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap P.J.M. van den Berg Beheer B.V. is gevestigd op Aalstvoortsestraat 15 te Herpen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lasenza B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Lasenza B.V. is gevestigd op Baljuwstraat 31 te Oss en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Vereniging Hele Brein
Opgericht in November 2022

De vereniging Vereniging Hele Brein is gevestigd op Staringstraat 300 te Oss en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Samira Cares
Opgericht in November 2022

De onderneming Samira Cares is gevestigd op Willibrordusweg 42 te Oss en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

S.A.M. Boerboom B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap S.A.M. Boerboom B.V. is gevestigd op Ussenstraat 37A te Oss en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kamil bouwbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kamil bouwbedrijf is gevestigd op Rogstraat 23 te Herpen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent