Bedrijfspanden in de gemeente Rotterdam

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Rotterdam en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Gisteren

Bedrijfsruimte Hongkongstraat 41 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Hongkongstraat 41 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 200 m².

Bedrijfsruimte Keersopstraat 51- 59 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Keersopstraat 51- 59 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 940 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Vliststraat 11 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Vliststraat 11 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 830 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Zuidergors 13 Hoek van Holland

Dit bedrijfspand op het adres Zuidergors 13 te Hoek van Holland is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m².

Bedrijfsruimte Anthonetta Kuijlstraat 13 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Anthonetta Kuijlstraat 13 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 459.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 373 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Aelbrechtskade 52 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Aelbrechtskade 52 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 95 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Innsbruckweg 198 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Innsbruckweg 198 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 532 m² (in units vanaf 322 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Kiotoweg 739 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Kiotoweg 739 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 260 m² (in units vanaf 220 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Rhôneweg 58 Europoort Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Rhôneweg 58 te Europoort Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, mechanische ventilatie en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.695 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Vierhavensstraat 29 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Vierhavensstraat 29 te Rotterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 840 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 18 maart 2023

Winkelruimte Peppelweg 105a Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Peppelweg 105a te Rotterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1955 met energielabel D. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 132 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 17 maart 2023

Horecagelegenheid G.H. Betzweg 101 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres G.H. Betzweg 101 te Rotterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel A+. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 253 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Horecagelegenheid G.H. Betzweg 409 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres G.H. Betzweg 409 te Rotterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 436 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Horecagelegenheid G.H. Betzweg 445 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres G.H. Betzweg 445 te Rotterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024 met energielabel A+. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 691 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Gouderakstraat 28A Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Gouderakstraat 28A te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 212 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent