Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Rotterdam

Wil je weten welke bedrijven er in Rotterdam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rotterdam.

In Rotterdam zoek ik een:

  Afslankstudio Rotterdam t.h.o.d.n. Easyslim.nu Kralingen
  mei 2017

  De onderneming Afslankstudio Rotterdam t.h.o.d.n. Easyslim.nu Kralingen is gevestigd op Seinhuiswachter 12 12 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  3034KHRotterdamKralingen-CrooswijkNieuw Crooswijk
  JustApp-IT B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JustApp-IT B.V. is gevestigd op Lumeystraat 6 te Rotterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  3039ZPRotterdamNoordBlijdorp
  Pervasco Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Pervasco Holding B.V. is gevestigd op Delftweg 104A te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  3043NARotterdamOverschieOverschie
  Kreatif Klub B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Kreatif Klub B.V. is gevestigd op Dr. de Visserstraat 28B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  3038TTRotterdamNoordBergpolder
  HoldCo2 B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap HoldCo2 B.V. is gevestigd op Delftweg 104A te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  3043NARotterdamOverschieOverschie
  Warmtebedrijf Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Warmtebedrijf Holding B.V. is gevestigd op Triathlonstraat 25 te Rotterdam en is actief in de branche Productie en distributie van stoom en gekoelde lucht.

  3078HXRotterdamIJsselmondeGroot IJsselmonde
  HoldCo3 B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap HoldCo3 B.V. is gevestigd op Delftweg 104A te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  3043NARotterdamOverschieOverschie
  Craneo Computerruimtes B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Craneo Computerruimtes B.V. is gevestigd op Vareseweg 63 te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  3047ATRotterdamRotterdam-Noord-WestBedrijvenpark Noord-West
  HoldCo1 B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap HoldCo1 B.V. is gevestigd op Delftweg 104A te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  3043NARotterdamOverschieOverschie
  DrWel Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap DrWel Beheer B.V. is gevestigd op Dr. de Visserstraat 28B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  3038TTRotterdamNoordBergpolder
  MRV B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap MRV B.V. is gevestigd op Molenlaan 7 te Rotterdam en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  3055EERotterdamHillegersberg-SchiebroekMolenlaankwartier
  Merbet B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Merbet B.V. is gevestigd op Ceintuurbaan 211 te Rotterdam en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  3051KCRotterdamHillegersberg-SchiebroekHillegersberg Zuid
  Stichting Buzz010
  december 2017

  De stichting Stichting Buzz010 is gevestigd op Parklaan 22 te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  3016BBRotterdamRotterdam CentrumNieuwe Werk
  St. Administratiekantoor VideoAgency Group
  december 2017

  De stichting St. Administratiekantoor VideoAgency Group is gevestigd op Gouvernestraat 133tweede verdi te Rotterdam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  3014PMRotterdamRotterdam CentrumOude Westen
  Stichting Beheer Mombo
  december 2017

  De stichting Stichting Beheer Mombo is gevestigd op Beursplein 37 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  3011AARotterdamRotterdam CentrumStadsdriehoek
  St. Adm.kantoor Keiretsu Printmanagement
  december 2017

  De stichting St. Adm.kantoor Keiretsu Printmanagement is gevestigd op Delftweg 104B te Rotterdam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  3043NARotterdamOverschieOverschie
  Stichting Administratiekantoor Giraffe Coffee
  december 2017

  De stichting Stichting Administratiekantoor Giraffe Coffee is gevestigd op Weegbreestraat 23 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  3053JSRotterdamHillegersberg-SchiebroekSchiebroek
  Prestige Worldwide Investment B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Prestige Worldwide Investment B.V. is gevestigd op Meeuwenlaan 48 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  3055CMRotterdamHillegersberg-SchiebroekMolenlaankwartier
  Emmelot Schulte Demolition Services B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Emmelot Schulte Demolition Services B.V. is gevestigd op Meidoornsingel 128 te Rotterdam en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.

  3052BTRotterdamHillegersberg-SchiebroekSchiebroek
  Heartcare Praktijk B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Heartcare Praktijk B.V. is gevestigd op Van der Hoevenplein 150 te Rotterdam en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  3072MKRotterdamFeijenoordKop van Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk