Bedrijfspanden in de gemeente Steenwijkerland

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Steenwijkerland en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Gisteravond

Bedrijfsruimte Koematen 46d Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Koematen 46d te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 795.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 200 m².

Woensdag 11 januari 2023

Bedrijfsruimte Eeser Veld Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Eeser Veld te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 240 m² (in units vanaf 80 m²).

Woensdag 4 januari 2023

Bedrijfsruimte Woldmeentherand 3a Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Woldmeentherand 3a te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 350 m².

Zaterdag 17 december 2022

Horecagelegenheid Veneweg 191 Wanneperveen

Dit bedrijfspand op het adres Veneweg 191 te Wanneperveen is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1950. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 471 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 12 november 2022

Bedrijfsruimte Eeserveld Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Eeserveld te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.008 m² (in units vanaf 252 m²).

Woensdag 2 november 2022

Bedrijfsruimte Eeser Hout 10 Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Eeser Hout 10 te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 156 m² (in units vanaf 52 m²).

Zaterdag 29 oktober 2022

Winkelruimte Markt 26 28 Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Markt 26 28 te Steenwijk is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 139 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 26 oktober 2022

Horecagelegenheid Kerkplein 3 Vollenhove

Dit bedrijfspand op het adres Kerkplein 3 te Vollenhove is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1621. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 367 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Vrijdag 21 oktober 2022

Bedrijfsruimte Eeser Hout 8b Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Eeser Hout 8b te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 90 m².

Donderdag 20 oktober 2022

Bedrijfsruimte Eeser Park Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Eeser Park te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 23.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 18 m².

Bedrijfsruimte Eeser Gaard II Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Eeser Gaard II te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 62.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 58 m².

Donderdag 29 september 2022

Winkelruimte Roomweg 4 Tuk

Dit bedrijfspand op het adres Roomweg 4 te Tuk is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 225 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Oosterstraat 60 Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Oosterstraat 60 te Steenwijk is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 178 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 24 september 2022

Bedrijfsruimte Doorloper 4D Steenwijk

Dit bedrijfspand op het adres Doorloper 4D te Steenwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 94 m².

Zaterdag 17 september 2022

Bedrijfsruimte Industrieweg 4 Vollenhove

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 4 te Vollenhove is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 200 m².

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent