Bedrijven in Steenwijkerland

Wil je weten welke bedrijven er in Steenwijkerland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steenwijkerland.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Schoonheidssalon Esmee
Opgericht in December 2022

De onderneming Schoonheidssalon Esmee is gevestigd op Oldemarktseweg 219 te Steenwijkerwold en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

J.E. Dienstverlening
Opgericht in December 2022

De onderneming J.E. Dienstverlening is gevestigd op Oldemarktseweg 7 te Tuk en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

PraktijkJV
Opgericht in December 2022

De onderneming PraktijkJV is gevestigd op Amsterdamselaan 2 te WILLEMSOORD en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Slot Solar
Opgericht in December 2022

De onderneming Slot Solar is gevestigd op Heetveld 2 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dionysius Support
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Dionysius Support is gevestigd op Vosjacht 8b te GIETHOORN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Personeelsvereniging Rotink
Opgericht in Januari 2011

De vereniging Personeelsvereniging Rotink is gevestigd op Opdijk 1 te Ossenzijl en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

S. Kleinsmit
Opgericht in November 2022

De onderneming S. Kleinsmit is gevestigd op Vijverpark 36 te Kuinre en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Punter multiservice
Opgericht in December 2022

De onderneming Punter multiservice is gevestigd op Nicolaas Beetsstraat 5 te STEENWIJK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Het Kabouterwoud
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Het Kabouterwoud is gevestigd op Lakeweg 2 te IJSSELHAM en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

PeMa Mobiliteit B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap PeMa Mobiliteit B.V. is gevestigd op Korte Venen 14 te STEENWIJK en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Oud & Wijs
Opgericht in November 2022

De onderneming Oud & Wijs is gevestigd op Schaarweg 4 te Sint Jansklooster en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Handelsonderneming R.M. ter Horst
Opgericht in November 2022

De onderneming Handelsonderneming R.M. ter Horst is gevestigd op Burg H Geerts Reinenstr 7 te STEENWIJK en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

My name is justice
Opgericht in November 2022

De onderneming My name is justice is gevestigd op Anjelierstraat 97 te STEENWIJK en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

SaBo Vastgoed B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap SaBo Vastgoed B.V. is gevestigd op Markt 72 te STEENWIJK en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Straat Gelderingen
Opgericht in November 2022

De vereniging Straat Gelderingen is gevestigd op Gelderingen 91A te Steenwijkerwold en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent