Bedrijven in Steenwijkerland

Wil je weten welke bedrijven er in Steenwijkerland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steenwijkerland.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

bar-decoratie.nl
Opgericht in Januari 2024

De onderneming bar-decoratie.nl is gevestigd op De Cartouwe 57 te Vollenhove en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dzugala Geo Tech Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dzugala Geo Tech Consulting is gevestigd op Kerkstraat 54 te Vollenhove en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

E-Commerce BS
Opgericht in Januari 2024

De onderneming E-Commerce BS is gevestigd op Reesstraat 26 te Sint Jansklooster en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Active Werving
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Active Werving is gevestigd op Dieptol 21 te STEENWIJK en is actief in de branche Colportage.

Reliability Data Insights
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Reliability Data Insights is gevestigd op Kerkstraat 54 te Vollenhove en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

Studio Mats
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Studio Mats is gevestigd op Barsbeek 90 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

N. Vaartjes Technische Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming N. Vaartjes Technische Dienstverlening is gevestigd op Dwarsveld 8 te Oldemarkt en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Tropa B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Tropa B.V. is gevestigd op Molenweg 41 te GIETHOORN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Perula B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Perula B.V. is gevestigd op Molenweg 39 te GIETHOORN en is actief in de branche Financiële holdings.

Water World Intellectual Property B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Water World Intellectual Property B.V. is gevestigd op Weerdijk 14 te Oldemarkt en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

Niels Hoogma
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Niels Hoogma is gevestigd op Bergsteinlaan 52 te Tuk en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Kao Thai Afhaalrestaurant Steenwijk
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Kao Thai Afhaalrestaurant Steenwijk is gevestigd op Woldpromenade 57 te STEENWIJK en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

van 3L Training en Advies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming van 3L Training en Advies is gevestigd op Mast 5 te Vollenhove en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Melissa Mendel Massages
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Melissa Mendel Massages is gevestigd op Tulpstraat 37 te STEENWIJK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Gastouder Chantal de Waal
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gastouder Chantal de Waal is gevestigd op Bons 12 te Vollenhove en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent